قانون عضویت ایران در اتحادیه بین‌المللی مخابرات هوانوردی ابلاغ شد

قانون عضویت ایران در «اتحادیه بین‌المللی مخابرات هوانوردی» که در مجلس شورای اسلامی تصویب و به تأیید شورای نگهبان رسیده از سوی رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بر این اساس، به دولت اجازه داده می‌شود در «اتحادیه بین‌المللی مخابرات هوانوردی» عضویت یابد و نسبت به پرداخت ودیعه مربوط و یا کمک با رعایت قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اقدام کند. تعیین و تغییر دستگاه اجرائی طرف عضویت برعهده دولت است.

 

رواج همه موضوعات پردازش اطلاعات و مخابرات، به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم مرتبط با انتقال و پردازش همه مقوله‌های اطلاعاتی که در فعالیت صنعت حمل و نقل هوایی مورد نیاز است و مطالعه مشکلات مرتبط با آنها با هدف ایجاد حمل و نقل هوایی امن و منظم در همه کشورها، گسترش، آموختن، استفاده و فعالیت به روشهای پردازش اطلاعات و مخابرات همه کشورها و فراهم کردن سرویس‌های مناسب مخابرات و داده‌پردازی و سرویس انتقال اطلاعات، همکاری با اتحادیه بین‌المللی مخابرات، سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی، دیگر گروههای دولتی، بین‌المللی و ملی، انجمن بین‌المللی حمل و نقل هوایی و دیگر سازمان‌های خط هوایی در همه موضوعات، داشتن موضعی در مورد مخابرات و پردازش اطلاعات و انتقال بین شرکتهای حمل و نقل هوایی، قرارداد بستن، مشارکت در سرمایه‌گذاری‌ها یا دیگر برنامه‌های قراردادی برای فراهم کردن خدمات مخابرات و سرویس پردازش اطلاعات برای همه طبقات مصرف‌کننده به منظور بهبود عملکرد اقتصادی اتحادیه و رسیدن به نظام اقتصادی مطلوب برای بهره بردن اعضاء و هدف کلی‌تر آن به‌عهده گرفتن هر چیزی که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم، کاملاً یـا تا حدی بر اهـداف اتحادیه همـانگونه که قبلاً معین شد تأثیر می‌گذارد، و هر چیزی که مسئول تسهیل یا کمک به تحقق آنها باشد، از اهداف اتحادیه بین المللی مخابرات هوانوردی است.


بر اساس این مصوبه، اتحادیه از اعضائی تشکیل شده که تعداد و میزان سرمایه‌گذاری آنها متغیر است. سرمایه اتحادیه براساس پذیرش یا کناره‌گیری اعضاء متغیر است. سهام هایی که نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری اعضاء هستند، قابل انتقال به اشخاص ثالث نیستند. مسئولیت اعضاء به مقدار سرمایه‌گذاری آنها محدود می‌شود. در این قسمت هیچ مسئولیت مشترک و متعددی وجود ندارد.


بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت همچنین میزان مشارکت هر کدام از اعضاء سیتا در سرمایه اتحادیه به نسبت مشارکت آنها در هزینه‌های مشترک مربوط به خدمات فراهم شده توسط سیتا در زمان انتشار در صورتحساب سالیانه، خواهد بود. تقسیم سرمایه اتحادیه هر سال در طول یک ماه از مجمع عمومی سالیانه انجام خواهد شد که رقمها را برای سال گذشته در نظر می‌گیرد. صورت‌حساب‌ها توسط سیتا با هدف تعیین مشارکت نسبی هر کدام از اعضاء در هزینه‌های مشترک خدمات فراهم شده سیتا نگهداری می‌شوند.


بر اساس این مصوبه، اعضاء متعهد می‌شوند تا تعدادی از سهام را که مربوط به تقسیم سالیانه سهام است بر طبق شرایط معین شده توسط هیئت مدیره پس بدهند یا بگیرند. با این حال هیچ عضوی نمی‌تواند کمتر از یک سهم داشته باشد. اعضائی که از یک کشور یا عضو یک گروه مالی هستند، نمی‌توانند با هم بیش از بیست درصد(20%) سهم سرمایه اتحادیه را داشته باشند. اعضائی که از یک کشور یا عضو یک گروه مالی هستند در میان خود مسئول تقسیم سهام شامل بیست درصد(20%) سهم سرمایه اتحادیه، که به آنها اختصاص‌یافته خواهند بود.


پایان پیام/
 

کد خبر 169286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha