بازیابی توان حرکتی معلولان با ایمپلنت الکترونیکی جدید

محققان آلمانی موفق به طراحی ایمپلنت الکترونیکی جدیدی شده‌اند که امکان راه رفتن را برای افراد معلول فراهم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان،محققان آلمانی موفق به طراحی ایمپلنت الکترونیکی جدیدی شده‌اند که امکان راه رفتن را برای افراد معلول فراهم می‌کند.

 

افراد مبتلا به سکته مغزی یا صدمات مغزی که دچار آسیب سیستم عصبی شده‌اند، قادر خواهند بود با استفاده از دستگاه الکترونیکی جدید توان حرکتی خود را بازیابند.


این دستگاه الکترونیکی که توسط محققان شرکت «Ottobock» طراحی شده است، بر روی چهار بیمار معلول در ماه جولای مورد آزمایش قرار گرفته و این افراد موفق شدند در مراسم حمل مشعل بازی‌های پارالمپیک لندن شرکت کنند.


با کاشت محرک الکترونیکی در قسمت بالایی ران بیمار، سیگنال‌های عصبی به عضلات آسیب دیده ارسال می‌شوند.


یک رایانه کوچک در قسمت کمر، سیگنال‌های رادیویی را از طریق یک آنتن خارجی به محرک الکترونیکی ارسال می‌کند و یک جریان الکتریکی ضعیف به ماهیچه‌های ساق پا که الکترودهایی به آنها متصل شده‌اند، وارد می‌شود.


ایمپلنت توسط بخش خارجی شارژ می‌شود و باتری‌های خارجی بخش کنترل دستگاه و منبع تغذیه باید هر دو سال یکبار تعویض شوند؛ عمر مفید دستگاه پس از کاشت در بدن نیز حدود 10 سال تخمین زده می‌شود.


دکتر «میشل یاوخ» متخصص ارتوپدی و سرپرست تیم تحقیقاتی تأکید می‌کند: بیماران با کمک این ایمپلنت الکترونیکی موفق به بازیابی توان حرکت دادن اندام خود شدند، حتی یکی از چهار بیمار مبتلا به سکته مغزی موفق شد پس از چند سال خانه نشینی با این روش درمانی سلامت خود را بازیافته و بار دیگر به سر کار بازگردد.


هزینه این روش درمانی با عمل جراحی کاشت ایمپلنت الکترونیکی ActiGate و کنترل‌های ماهیانه حدود 32 هزار دلار اعلام شده است.


پزشکان معتقدند که این دستگاه الکترونیکی می‌تواند برای افراد مبتلا به بیماری MS که دچار ناتوانی در حرکت دادن اندام هستند نیز مورد استفاده قرار گیرد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 169206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha