هنرمندان باید به نگرش سیستمی آیات و روایات توجه داشته باشند

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه حوزه های علیمه باید مطالب عمیق را از آیات و روایات استخراج کرده و در اختیار متخصصان هنرمند قرار دهند، گفت: هنرمندان باید با نگرش سیستمی به آیات و روایات توجه داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام عبدالحمید واسطی، استاد حوزه و دانشگاه ظهر امروز (13 شهریور) در پنجمین همایش فرهنگی آموزشی اندیشه های آسمانی و در جمع هنرمندان کانون های فرهنگی هنری مساجد اظهار کرد: بر اساس نظریه اسلام جنبه های زندگی فردی و اجتماعی باید شاخصه خدا محوری داشته باشد.


استاد حوزه و دانشگاه با بیان این مطلب که هنرمندان باید به نگرش سیستمی آیات و روایات توجه داشته باشند، تصریح کرد: حوزه های علیمه باید مطالب عمیق را از آیات و روایات استخراج کرده و در اختیار متخصصان هنرمند قرار دهند.


وی با اشاره به این مطلب که در فضاهای علمی، دینی و فرهنگی رقبای فراوانی وجود دارد، اظهار داشت: پی گیری نکردن جنبه های مختلف آیات و راویات منجر به ایجاد بحران دوگانگی دینی در فضای غیردینی را برای افراد به وجود می آورد.


این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این مطلب که مهندسی فرهنگی و رفتاری اسلامی از مسئولیت های خطیر هنرمندان است، خطاب به هنرمندان گفت: هنر، هنرمندان مسجدی ارائه نماد هایی برای تقویت حس حضور خداوند در همه حال برای افراد است.

 

وی در ادامه به فضای آموزشی از منظر اسلام اشاره کرد و اظهار داشت: بررسی همراه با سوال، بررسی تحلیلی، روش مقایسه، بررسی کاربردی و تفکر نقادانه از جمله مدل های فضاهای آموزشی از منظر اسلام است.


حجت الاسلام واسطی به بحث تبلیغ بر اساس آیه 125 سوره نحل اشاره کرد و افزود: حکمت و منطقی بودن، موعظه و جدال احسن سه ابزار اساسی در بحث پیام رسانی به مخاطب بر اساس آیه 125 سوره  نحل است.

 

پایان پیام/
 


 

کد خبر 168685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha