حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز(8 شهریور) در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه توانمندی های مساجد مازندران به خبرنگار شبستان گفت: همزمان با هفته جهانی مسجدنمایشگاه دستاورد ها و توانمندی های کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان مازندران همزمان با 14 استان کشور در حال برگزاری است که این رویکرد به طور حتم بسیار مهم و مفید خواهد بود تا دستاورد های بیست ساله کانون های فرهنگی هنری را به تمام دنیا نمایش دهیم.
وی افزود: این نمایشگاه با مشارکت کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان شامل 34 غرفه در هشت بخش شجره، محراب، حضور، طهارت، گلدسته، همسنگر، ره توشه و گلشن اندیشه همزمان با هفته جهانی مسجد دایر شده است .
حجت الاسلام ابر اهیمی تاکید کرد: ارائه آثار، تولیدات، توانایی ها، ایده ها، قابلیت های بالقوه و بالفعل متعلق به اعضای کانون های فرهنگی و هنری به ویژه فعالان و نخبگان کانونی، ائمه جماعات مساجد و عملکرد دبیرخانه و سایر مجموعه های مرتبط مانند کتابخانه ها، خبرگزاری شبستان، حجاب وعفاف، مهد مسجدرا از اهداف دستاوردها و توانمندی های کانون های فرهنگی و هنری مساجد در این نمایشگاه است.
وی با بیان اینکه افرادی که در کانون های مساجد فعالیت می کنند با قرآن مانوس هستند،گفت:کانون های فرهنگی هنری مساجد به مدت بیست سال است که خود را در ابعاد مختلف مجهز کرده است .
این مسئول فرهنگی با بیان اینکه تمامی غرفه هایی که در این نمایشگاه حضور دارند توانسته اند به نحو احسن نقش آفرینی داشته باشند افزود: این رویکرد و حماسه جاوادانه بایستی هر ساله با شکوه و نظم بیشتر و دقیق تری با سیر صعودی برگزار گردد و برای سال های آینده نیز باید سیاست گذاری گردد.
وی ادامه داد: این ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در کانون های مساجد باعث مقابله با تهاجم فرهنگی شده و در مقابله با جنگ نرم به خوبی ایفای نقش کرده اند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران مسجد را به عنوان معبد و پرستشگاه مومنان دانست و گفت: مسجد جایگاهی است که مومنان می توانند به عبادت و پرستش خالصانه حق تعالی بپردازند و دعا و عبادت خویش را با اخلاص کامل انجام دهند.
وی با بیان اینکه استفاده از نیروهای جوان در مدیریت مسجد اعم از هیئت امناء، کانونهای فرهنگی و پایگاه بسیج، می تواند ارتباط بیشتر میان نوجوانان و جوانان و مسئولان مسجد ایجاد کند گفت: همچنین این موضوع می تواند در تلطیف فضا و ایجاد فضای عاطفی و دوستانه مؤثر باشد.
این مسئول تصریح کرد: مهمترین راه مقابله با جنگ نرم دشمن، فعالیت های فرهنگی هنری با محوریت موازین اسلامی است و کانونهای فرهنگی هنری مساجد در این زمینه نقش مهمی بر عهده دارند.
وی با اشاره به نقش تأثیرگذار کانونهای فرهنگی مساجد در مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم افزود: اعتقاد راسخ و ایمان به ارزشهای اسلامی نشانه بارز جوانان در این کانونها است که جامعه را در مقابل تهاجم فرهنگی و جنگ نرم محافظت میکند.
حجت الاسلام ابراهیمی در پایان تصریح کرد: برای حضور هرچه بیشتر نوجوانان و جوانان در مسجد و استقبال آنها از مسجد، نیاز به تغییراتی در ساختار سنتی مسجد وجود دارد که البته این تغییرات باید به گونه ای باشد که به شأن و جایگاه مسجد لطمه ای نزد و حرمت آن شکسته نشود.
پایان پیام/
نظر شما