به گزارش خبرگزاری شبستان، علی اکبر سلطانی فرد با تاکید به برگزاری نمایشگاه در حوزه اجتماعی و بدور از فضایی سیاسی و اقتصادی افزود: اگر در چنین فضایی و بدون تفکیک رسانه های خانواده در یک حوزه نمایشگاه برگزار شود می تواند اثرات مفیدی داشته باشد.
وی توضیح داد: در صورت افزایش تمرکز بر چنین رسانه هایی تعامل بین مخاطبان و رسانه بیشتر خواهد شد چرا که مطلب و محتوای پر باربوده و مخاطب را به خود جذب می کند.
سلطانی فرد با یادآوری اینکه در دسته بندی روزنامه نگاری رسانه خانواده وجود ندارد ادامه داد: بخشی تحت عنوان خانواده در روزنامه نگاری وجود ندارد اما می تواند خانواده را در قالب اجتماع تعریف کرد و نمایشگاه را با این مضمون برگزار کرد.
این استاد ارتباطات یادآور شد: در صورت جدا کردن خانواده از اجتماع مشکلات متعددی ایجاد می شود و خانواده می بایست در دل اجتماع تعریف و مشکلات آن با ابزار رسانه منعکس و برطرف شود .
وی انعکاس مسائل خانواده ها به صورت اصولی و بنیادی در رسانه ها را وابسته به فضای حاکم دانست و افزود : در صورت وجود فضای مناسب رسانه ها می توانند انعکاس درستی درباره مسائل خانواده داشته باشند اما اکنون شرایط موجود برای اکثر رسانه ها به گونه ای که از بیان صحت کامل مشکلات خانواده به دلیل پیش آمدن مشکلات بعدی فراری هستند و معمولاً به طور کامل به مسائل نمی پردازند.
سلطانی فرد تاثیر رسانه های مجازی را بیشتر از رسانه های مکتوب خواند و ادامه داد: با توجه به اینکه در عصر ارتباطات هستیم اکثر خانواده با رسانه های مجازی ارتباط بهتری برقرار می کنند, بنابر این می بایست سطح کمی و کیفی رسانه ای مجازی که پیرامون این موضوع فعالیت دارند ارتقا یابد.
این استاد ارتباطات حل مشکلات خانواده را در گرو همکاری مسوولان خواند و ادامه داد: متولیان امر باید با همکاری همه جانبه با رسانه ها در جهت حل مشکلات خانواده ها گام بردارند.
نخستین نمایشگاه نشریات خانوادگی را معاونت امور مطبوعاتی وزارت ارشاد از 23 تا 30 شهریور ماه در سالن حجاب مرکز آفرینش های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می کند.
پایان پیام/
نظر شما