به گزارش خبرنگار شبستان، فیلم تجربی کوتاه " بادبادکهای ترسو" به کارگردانی بنت الهدی ترابیان در نشست نقد و بررسی فیلمهای بخش مسابقه جشنواره فیلم کوتاه تهران با حضور تهماسب صلحجو و ناصر هاشم زاده مورد نقد قرار گرفت.
کارگردان این فیلم متفاوت با اشاره به داستان فیلم عنوان داشت: داستان فیلم داستان زن و شوهری است که از منظر زندگی دو زوج دیگر داستان زندگی خود را می بینند. زندگی آن دو با بحرانی مواجه می شود، اما در عین تلخی در کنار یکدیگر به زندگی خود ادامه می دهند.
وی ادامه داد: این فیلم، فیلمی شبه مستند است که داستان واقعی را روایت می کند. انسانها قبل از ازدواج برداشتی متفاوت از بعد آن دارند که این قصه زندگی زناشویی را با ساختاری متفاوت روایت می کند.
در ادامه این نشست کارگردان فیلم کوتاه انیمیشن "داستان سفال" به روی سن آمد و پاسخگوی پرسشهای حاضرین در سالن شد.
مریم بیانی در ابتدا با اشاره به فیلم کوتاه خود اظهار داشت: این فیلم یک فیلم کوتاه تحقیقی است که دو سال زمان برده است که جرقه اول آن از ساخت فیلم شهرسوخته زده شد. نقوش حک شده بر سفال این پتانسیل را دارد که قبل از اختراع خط با انسان حرف بزند و همچنین تمایل به حرکت در آن دیده می شود.
وی ادامه داد: در این فیلم تخیل جایگاهی ندارد بلکه عجیب ترین قسمت فیلم این است که 169 نقش از نقوشی برداشت شده است که در طبیعت وجود دارد.
بیانی با اشاره به موسیقی فیلم عنوان داشت: موسیقی فیلم اورجینال است و توانستم ارتباط منطقی را با استفاده از موزیک میان نقوش برقرار کنم. نقوش بسیار زیاد موجود سبب شد که کار کارگردان تنها در نحوه چیدن آنان کنار یکدیگر تقلیل پیدا کند.
هاشم زاده با بیان اینکه کارگردان باید از تخیل خود در فیلم کمک گیرد، گفت: نقوش موجود با موسیقی مناسب در کنار هم چیده شده اند. خیال پردازی کارگردان کمک کرد که مخاطب بتواند فریمهای منفک از یکدیگر را در یک ترکیب مناسب در کنار هم ببیند.
صلح جو در پایان بیان کرد: گذشتگان نیز می توانستند با حرکت یک ظرف سفالی این حرکت را مشاهده کنندو امروز نیز کارگردان توانست در یک زمان محدود این حرکت را به نمایش بگذارد.
پایان پیام/
نظر شما