به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمدتقی فخریان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسانرضوی، صبح امروز(2شهریور) در جمع خبرنگاران گفت: سال گذشته مقام معظم رهبری به دغدغه کمبود قاری قرآن در جامعه اشاره کردند که به مرور شاهد تحول بزرگی در حوزه فرهنگ قرآنخوانی کشور شدیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه 10 هزار مدرسه قرآنی در سطح کشور فعال است، خاطرنشان کرد: از این تعداد هزار و 50 مدرسه قرآن در سطح خراسان رضوی فعال هستند.
فخریان با اشاره به اینکه فرهنگ قرآنخوانی برای اینکه در بین جامعه پایدار بماند باید از پایه های ابتدایی زندگی اجتماعی تحصیلی از میان کودکان شروع شود، اظهار کرد: با نگاهی به سند فعالیتهای آموزش و پرورش در چشمانداز انقلاب مشخص میشود که نگاه آموزش و پرورش به مسایل قرآنی و دینی دقیق، بنیادین و آموزش مستقر بر استوانههای قرآن و عترت بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسانرضوی با بیان اینکه نونهالان با آموزشهایی که فرا می گیرند تا زمانی که به دانشگاه و ردههای بالاتر صعود کنند همواره از این کتاب الهی مدد میجویند، اذعان داشت: در همین راستا آموزش و پرورش خراسان رضوی برای مهرماه جاری 90 مدرسه ابتدایی را با رویکرد قرآنی راهاندازی خواهد کرد.
وی گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در جلسات حافظان و قاریان، برنامهریزی برای مهجوریت زدایی قرآن از ضروریات جامعه احساس شد و در این راستا در سال 89 اساس نامهای از سوی شورای انقلاب فرهنگی مصوب شد.
وی تصریح کرد: طی این اساسنامه سه دستگاه آموزش و پرورش در بخش آموزش قرآن، وزارت ارشاد در بخش ترویج و وزارت علوم در بخش تحقیق، متولی اجرای فعالیتهای قرآنی در سطح جامعه شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: اداره آموزش و پرورش بنا به وظیفهای که بر عهده داشت آموزش روخوانی، روانخوانی، مفاهیم و تجوید را در مقاطع سنی دانشآموزان و بزرگسالان آغاز کرد.
وی در رابطه با دستاوردهای اخیر آموزش و پرورش در عرصه قرآن گفت: خراسان رضوی در مسابقات کشوری که در استان اصفهان برگزار شد، رتبههای نخست را در بخش پسران و دختران به خود اختصاص داد.
پایان پیام/
نظر شما