سید حسن حسینی، معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان کشور در حاشیه جشنواره منطقه ای اختراعات زاگرس در سنندج با بیان مطلب فوق به خبرنگار شبستان گفت: از این تعداد یک هزار و 563 اختراع از مرحله داوری پذیرش گرفته و موفق به دریافت اعتبارات سه تا پنج میلیون تومانی برای تکمیل طرح و ایده خود شده اند.
وی از این تعداد طرح داوری شده 993 مورد در نمایشگاه های منطقه ای و استانی پذیرش گرفته و امتیاز لازم را دریافت کرده اند، افزود: مخترعان بیشتر تمایل دارند که طرح ها و ایده های آنان در نمایشگاه ها و جشنواره ها داوری شود چرا که در اینصورت زمنیه های لازم برای تجاری سازی اختراعات فراهم می شود.
معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان کشور با اشاره به اینکه در جشنوارههای سال گذشته 25 درصد از اختراعات ارائه شده مورد پذیرش قرار گرفت، اظهار داشت: این آمار در سال جاری و در جشنواره های زنجان و کرج به 27 درصد رسید و با رشد دو درصدی روبرو شد که این مهم نشان از کیفیت بالای محصولات و مطابقت آن با ملاک های یک اختراع مطلوب دارد.
این مقام مسئول تصریح کرد: 800 طرح کسب و کار هم برای اختراعات سطح سه توسط بنیاد معرفی شده است که بخش خصوصی اعلام آمادگی کرده که تا دو میلیارد تومان در این راستا سرمایه گذاری کند اما این رقم ناچیزی است و باید میزان سرمایه گذاری بیشتر از این باشد.
حسینی خاطرنشان کرد: هدف اصلی بنیاد حمایت های مادی و معنوی از مخترعان است لذا داوران باید فارغ از پذیرش و یا رد اختراعات و دستاوردهای مخترعان و نخبگان، آنان را برای تکمیل پروژه ها همراهی کنند.
پایان پیام/
نظر شما