به گزارش خبرگزاری شبستان، حسن ساجدی، فیلمساز حوزه دفاع مقدس، درباره اهمیت سینمای دفاع مقدس و روند مدیریتی برنامهسازی در این حیطه گفت: متأسفانه آثار دفاع مقدس مهجور واقع شدهاند. افرادی که در این زمینه فعالیت میکنند در سختترین شرایط با کمترین حمایتها اثری را تولید میکنند اما با بیتوجهی روبهرو میشوند.
وی ادامه داد: موجی در روند برنامهسازی و سینمای دفاع مقدس حاکم شده است که انگار لباسی از مد افتاده است و قابل مصرف نیست. نابسامانی مدیریتی سینما و برنامهسازی دفاع مقدس است که ذائقه مردم را عوض کرده و تصور میشود سینمای دفاع مقدس با مردم ارتباط برقرار نمیکند.
این کارگردان افزود: بیتوجهی مدیریتی که نسبت به آثار دفاع مقدس صورت میگیرد باعث میشود اثر عمیقی که این نوع آثار بر مخاطب میگذارند نادیده گرفته شود. مردم اگر گمشده خود را در اینگونه آثار ببینند و فیلمساز با فراغ بال اثری را تولید کند بیشک اثر با مخاطب ارتباط برقرار میکند.
ساجدی ادامه داد: وقتی به لحاظ تجهیزاتی و ادوات جنگی نهادها و ارگانهای مرتبط وظیفه خود نمیدانند که به ترویج این فرهنگ و تولید آثار دفاع مقدس کمک کنند. مطمئناً آثار دفاع مقدس نمیتوانند حق مطلب را ادا کنند و با مخاطب ارتباط برقرار کنند.
وی افزود: به هیچ وجه تشویق و ترغیبی برای فیلمسازان در حوزه دفاع مقدس صورت نمیگیرد انگار کسانی که دغدغه جنگ و دفاع مقدس را دارند محکومند به زخم خوردن و مظلوم بودن، در صورتی که با حمایت و تبلیغات از آثار دفاع مقدسی میتوان به ضرورت آنها در جامعه پی برد.
ساجدی در پایان گفت: فرهنگ 1400 ساله ایران زمین در تار و پود دفاع مقدس بافته شده است اگر یک صبح تا ظهر عاشورا فرهنگی ماندگار را ساخته است باید گفت از این هشت سال جنگ و دفاع مقدس، ایثارها و شهادتها و شهامتها میتوان سالها خوراک فرهنگی و انسانی گرفت.
پایان پیام/
نظر شما