به گزارش خبرگزاری شبستان، اولین نشست شورای سیاستگذاری دومین کنگره جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی عصر دیروز با حضور اعضای هیئت مدیره انجمن روابط عمومی و اعضای این انجمن و جمعی از مدیران روابط عمومی سازمان ها و شرکت های فعال به میزبانی اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف برگزار شد.
بنابراین گزارش حسن ربیعی، مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه در ابتدای این نشست با اشاره به رویکرد جدید نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه در توجه به نقش روابط عمومی گفت: به اعتقاد سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه روابط عمومی یکی از ارکان مهم توسعه فرهنگ وقف است و این اداره کل به عنوان یکی از بازوان مهم و فکری با فعالیت خود سازمان را می تواند به اهدافش برساند.
ربیعی با تاکید بر این که معدل وقف تا سال 89 در سال بسیار ناچیز بود گفت: با برنامه ریزی و با ارتباط مستمر با رسانه ها با اندک بزاعتی که داشتیم در سال 89 میران وقف پنج برابر شد و در سال 90 هزار و 600 مورد وقف در کشور صورت گرفت.
همچنین در ادامه این نشست دکتر اسماعیل قدیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر لفظ سیاستگذاری که در عنوان اولین نشست شورای سیاستگذاری دومین کنگره جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی آمده است به طرح چند سوال پیرامون معنای سیاستگذاری، ساست و راهبرد پرداخت و گفت: اصل و قاعده در آوردن برای راهنمایی و رسیدن به تصمیم عقلانی، نتیجه بخش، علمی و سیستماتیک تعریف سیاست است.
وی با اشاره به تعریف دکتر مولانا از سیاستگذاری در کتاب گذر از نوگرایی گفت: تدوین اصول سیستماتیک و نهادینه شدن هنجارها و رفتارهایی که از طریق مکانیزیم های قانونی و حقوقی و استنباط های تاریخی بوجود آمده است تا شکل گیری توزیع و کنترل ارتباطات در هر دو جنبه انسانی و تکنولوژیک در تعریف سیاستگذاری آمده است.
وی با تاکید بر این که برگزار کننده گان این کنگره باید متوجه امر خطیر سیایتگذاری باشند گفت: اطلاعات جامع، کامل و به روز و برخورداری از اطلاعات مبتنی بر پژوهش، ارتباط و مشاوره، مشارکت فعال و تو جه به خوشه های قدرت و فرهنگ از اقتضاعات سیاستگذاری است.
قدیمی اظهار امیدواری کرد با برگزاری این کنگره یک گام در راستای روابط عمومی عملی مبتنی بر جهان بینی اسلامی برداشته شود.
بنابراین گزارش دکتر مظاهری، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با حضور در این نشست گفت: در مبانی دین اسلام در حوزه ساختاری و محتوایی روابط عمومی و اطلاع رسانی و مبانی نهج البلاغه کارهای مفید زیادی انجام شده است.
مظاهری تصریح کرد: از تفسیر المیزان در حوزه محتوای روابط عمومی می توان استفاده های نو و بدیعی داشت.
وی با تاکید بر این که فرهنگ و مفهوم روابط عمومی باید برای مدیران فرادستی نهادینه شود چرا که روابط عمومی قلب تپنده سازمان است.
پایان پیام/
نظر شما