پایبندی به فضایل اخلاقی لازمه تحقق جامعه اسلامی است

استاد حوزه و دانشگاه‌های اردبیل با بیان اینکه پایبندی به فضایل اخلاقی نیاز تحقق جامعه اسلامی است، گفت: حضرت علی (ع) در حیات مبارکش کوشید تا زیباترین جلوه‌ای از اندیشه پاک اسلامی، انسانی را به نمایش بگذارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت‌الاسلام حسین دلیر استاد حوزه و دانشگاه‌های اردبیل ظهر امروز( 21 مرداد) در همایش شهید محراب در اردبیل با بیان اینکه حضرت علی (ع) به علم آسمانی بیش از علم زمینی آگاه و آشنا بوده است، افزود: هرچند آن حضرت به کشاورزی و کار در نخلستان افتخار می‌کند اما این نهایت مظلومیت و ظلم در حق جامعه بشری است که حاکمان روزگار و شرایط جامعه ایجاب نمی‌کرد تا علی (ع) در مسیر تربیت انسان به عنوان خلیفة‌الله همت کرده و در این مسیر بزرگترین اتفاقات را رقم بزند.


وی با بیان اینکه عشق به علی (ع) عشق به تمام فضایل و آراستگی اخلاقی انسانی است، اظهار داشت: آن حضرت با تمام توان در حیات مبارکش کوشید تا زیباترین جلوه‌ای از خلقت بشریت و اندیشه پاک اسلامی، انسانی را به نمایش بگذارد.


حجت الاسلام دلیر با بیان اینکه در شخصیت تراز اول مولای متقیان غلو و مبالغه‌گویی جایی ندارد، تصریح کرد: جامعه بشری امروز از خسران همین بهره‌ نگرفتن از معرفت و فضیلت شایسته علی‌وار دچار رنج و گرفتاری شده است و باید تا قیامت به این فرصت‌سوزی گریه کرد.


استاد حوزه و دانشگاه‌های اردبیل با بیان این مطلب که اگر تا عصر امام صادق (ع) قبر شریف امام متقین پنهان بوده و کسی از سر آن آگاه نبوده است به دلیل مظلومیتی است که در طی تاریخ به خاندان امامت و نبوت روا داشته شد، بیان داشت: جامعه بشری چوب این ندانم کاری‌ها را برای همیشه خورده و از آن رنج می‌برد.


وی اضافه کرد: آنچه قلب و روح ناآرام علی(ع) را به تلاطم بیشتر وادار می‌کرد ظلم و تعدی به انسان‌های محقی بود که عده‌ای ظالم سعی می‌کردند حق و حقوقشان را پایمال کرده و تمام مبانی انسانی و بشری را زیر سوال ببرند.


حجت الاسلام دلیر در پایان سخنان خود با برشمردن برخی از فضیلت‌های حضرت علی‌ (ع) ابراز داشت: آن حضرت در نهایت ساده زیستی جلوه‌ای از زندگی و حکمرانی بی پیرایه را به نمایش گذاشت که بر خلاف حاکمان امروز جهان اسلام از تزویر و ریا، ثروت‌اندوزی و کاخ‌نشینی و سرمایه‌گذاری‌های میلیاردی در بنگاه‌های اقتصادی خبری نبود.


پایان پیام/

کد خبر 161380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha