به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، سید عباس حسینی نژاد، فرماندار مرکز استان مازندران امروز(21 مرداد) در دیدار با دکتر ناصحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران اظهار کرد: اطلاعرسانی جامع و کامل طرح پزشک خانواده به منظور نهادینه شدن فرهنگ سلامت و بهداشت در جامعه از اساسیترین اهداف این طرح به شمار میآید.
حسینی نژاد با اعلام اینکه 85 درصد سرشماری اولیه برای اجرای طرح پزشک خانواده در ساری انجام شد، اظهار کرد: اطلاعات 80 درصد از 85 درصد افراد سرشماری شده وارد سامانه کامپیوتری شد.
وی خاطرنشان کرد: از 300 هزار جمعیت شهری ساری بیش از 240 هزار نفر در سرشماری شرکت کردند.
حسینی نژاد با اشاره به آغاز تعیین پزشک خانواده توسط شهروندان ساروی از حضور 165 پزشک خانواده برای اجرای این طرح در ساری خبر داد و گفت: حدود 137 هزار نفر از افراد سرشماری شده پزشک خود را تعیین کردند.
وی از تشکیل 20 پایگاه بهداشتی درمانی در ساری خبر داد که در هر پایگاه چهار تا شش پزشک حضور خواهند داشت.
حسینی نژاد همچنین به 150 هزار پیام گویای تلفنی برای تلفنهای ثابت شهری و چاپ 150 هزار اطلاعیه و نصب بنر در بحث اطلاعرسانی طرح پزشک خانواده در ساری اشاره کرد.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح پیشبینی میکنیم تعداد مراجعات غیرضروری به میزان قابل ملاحظهای کاهش مییابد و نظم خاصی در بخش سلامت ایجاد میشود.
فرماندار شهرستان ساری، طرح پزشک خانواده را طرحی کارآمد و بزرگ دانست و تصریح کرد: ایجاد عدالت در اعطای امکانات در حوزه سلامت و درمان در تمامی سطح کشور از جمله مهمترین آثار مثبت طرح است.
حسینی نژاد افزایش فرهنگ مراجعه مستمر و نظام مند افراد به پزشک را برای شناسایی و کنترل بیماریها در مراحل اولیه را از اثرات کارآمد این طرح عنوان کرد و افزود: در بحث مطابقسازی استانداردهای جهانی در بخش استفاده بهینه از داروها، طرح پزشک خانواده بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما