محمدعلی عبدالعظیمی مسئول غرفه آوند دانش با اشاره به تعداد و عنوان های کتابهای ارایه شده برای بخش فروش به خبرنگار شبستان گفت: دو هزار جلد کتاب با موضوعات مذهب فقه، ادیان، علوم قرآنی، حدیث و قرائات تنها بخشی از آثار و تالیفات نویسندگان خارجی در این غرفه است.
وی با اشاره به برخی از کتب تفسیری ارایه شده در این غرفه خاطرنشان کرد: دیکشنری، معجم، قاموس و همچنین برخی از کتب تفسیری مانند کشاف، قرآن عظیم ابن کثیر، تفسیر طبری، تفسیر جامع الاحکام القرآن، از قطبی، فتح الغدیر، روح البیان، نمونه ای از آثار تفسیری نویسندگان عربی بوده که برای عرضه عموم قرار گرفته است.
عبدالعظیمی با اشاره به برخی از اختلافات تفاسیر اهل سنت و شیعه تصریح کرد: اغلب تفاسیر اهل سنت در کلیت تفاوتی ندارند و اختلافشان بر سر شان نزول آیات بوده که بین علمای شیعه و اهل سنت مورد بحث قرار می گیرد.
وی با اشاره به برخی از ناشران و نویسندگان عربی و آثار و تالیفاتشان اظهار کرد: یازوری و مجدلاوی از کشور اردن، دارالمعرفه دالاکتاب عربی از کشور لبنان، دارالتوفیقه از کشور مصر، نمونه ای از آثار به نمایش درآمده در غرفه آوند دانش است.
عبدالعظیمی با اشاره به رونق و حضور بی سابقه آثار بین المللی در نمایشگاه قران خاطرنشان کرد: امسال توجه بیشتری به تالیفات و آثار سایر کشورهای جهان شده و امید است با توجه به عنوان بین المللی بودن نمایشگاه این روند ادامه دار باشد.
پایان پیام/
نظر شما