سینمای دفاع مقدس نیازمند آسیب شناسی است

یک کارگردان و تهیه کننده سینما معتقد است جشنواره بین المللی فیلم دفاع مقدس بستر آسیب شناسی سینمای دفاع مقدس است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، وی گفت: جشنواره فیلم دفاع مقدس باید چند وجهی باشد و با نگاه های مختلفی به آن نیز باید نگریسته شود زیرا، رویکردهای چندوجهی باعث رشد سینمای دفاع مقدس می شوند.


این تهیه کننده سینما، به بررسی سینمای دفاع مقدس پرداخت و خاطر نشان ساخت: در جشنواره سینمای دفاع مقدس باید مسائل سینمای جنگ در آن بررسی شود و تهیه کنندگان و کارگردانان در خصوص این سینما نظر دهند.این جشنواره، به طور جدی بستر آسیب شناسی سینمای دفاع مقدس شود.


وی همچنین با اشاره به اهمیت مخاطب پذیر بودن سینمای دفاع مقدس عنوان کرد: این ژانر سینمایی پر مخاطب است و به جرات می توانم بگویم سینمای دفاع مقدس می‌تواند قوی، پرقدرت و جهان شمول و فراگیر باشد.


ثقفی با بیان اینکه سینمای دفاع مقدس سینمایی تخصصی است اضافه کرد: فیلمسازان قدیمی سینمای دفاع مقدس را زنده نگه دارند، اگر فیلمسازان هم نسل من کاری نکنند و در این زمینه فیلمی نسازند که شایسته سینمای دفاع مقدس و ارزش های انقلابی ما باشد بعید می دانم که اتفاق خاصی بیفتد.

 

وی با اشاره به تاثرات جشنواره فیلم مقاومت در این زمینه افزود: دبیر جشنواره توانایی برپایی جشنواره ای متفاوت را دارد به شرط آنکه اتفاقات خوبی در آن رخ دهد و اگر فیلمسازی اثر قابل توجهی داشت بستری را برای کارهای بعدی او فراهم کنند.


ثقفی به اهمیت جنگ و همچنین سینمای دفاع مقدس برای افرادی که در آن زمان حضور نداشتند اشاره کرد و گفت: امروز مستندات جنگی نیز مورد توجه افرادی قرار می‌گیرد که حتی آن زمان نبودند و این موضوع نشان از اهمیت سرزمین و میراث ملی برای مردم را دارد.


وی ادامه داد: نسل جدید باید بداند که در تاریخ این سرزمین چه اتفاقاتی رخ داده است و اگر از فیلمنامه های ارزشی و همچنین جوانان فیلمساز حمایت شود قطعا سینمای دفاع مقدس پیشرفت خواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه امروز بخش کوچکی از سینما دفاع مقدس شکل گرفته است.


اظهار داشت: سینمای جنگ سوژه ها و ظرفیت های بسیاری دارد و ما هنوز در آثارمان به تمامی ابعاد جنگ نپرداخته ایم.


تهیه کننده فیلم سینمایی "مرگ کسب و کار من است" به ترغیب نشدن فیلمسازان به ساخت فیلم های جنگی اشاره کرد و گفت: فیلمسازان برجسته ای در زمینه سینمای دفاع مقدس به فعالیت پرداخته اند که ابراهیم حاتمی کیا، رسول ملاقلی پور و احمدرضا درویش از نمونه های بارز این سینما هستند اما به مرور زمان دیگر فیلمسازها در این زمینه ترغیب نشدند زیرا ساخت فیلم جنگی هزینه ها و امکانات بسیاری را می طلبد که فیلمسازان ما از آن محروم اند و بخش خصوصی توانایی پرداخت هزینه های فیلم جنگی را ندارد.


ثقفی معتقد است می‌توان با فیلمسازان برجسته سینمای دفاع مقدس و مسئولان رایزنی کرد تا بتوان شرایط بهتری را برای ساخت این فیلم فراهم آورد.


این تهیه کننده سینما اظهار داشت: اگر بخش دولتی حمایت کند سینمای جنگ را فراگیر می کنیم زیرا این سینما نیازمند حمایت های همه جانبه است.


وی به اهمیت برگزاری جشنواره بین المللی فیلم دفاع مقدس اشاره کرد و ادامه داد: نگذاریم سینمای دفاع مقدس مهجور بماند گرچه با یک گل گلستان نمی شود. جشنواره دفاع مقدس ویترینی برای به نمایش گذاشتن 8 سال دفاع مقدس از کشور است که ارزشی بسیاری برای مردم این سرزمین دارد.

 

پایان پیام/

کد خبر 160267

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha