به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ایرج حسن زاده، معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان، شب گذشته ( 16 مرداد) در کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سنندج، گفت: در برنامه پنجم توسعه بر راه اندازی سیستم ارجاع تاکید شده و باید اجرایی شود.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی اجرای این برنامه باید طوری صورت گیرد که رابطه مالی پزشک و بیمار قطع یا کم شود، عنوان کرد: از آنجا که در سال جاری این طرح در کردستان هم اجرایی می شود لذا راه اندازی این سیستم در استان نیازمند پیگیری و اطلاع رسانی صحیح است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفت: مردم سوالات و شهبات زیادی در رابطه با اجرای این برنامه دارند که باید با اطلاع رسانی و آگاه سازی بهتر و بیشتر پاسخ گوی دغدغه های مردم باشیم.
حسن زاده بیان داشت: با اجرای این طرح پزشک سطح یک با داشتن آگاهی از وضعیت بهداشت و سلامت خانواده راحت تر اقدام به درمان و یا تصمیم به ارجاع بیمار خود به سطوح بالاتر می کند.
وی خاطرنشان کرد: مردم در مراجعه و ثبت نام در طرح پزشک خانواده مختارند فقط در این صورت باید همه هزینه های درمانی خود را به صورت آزاد پرداخت کنند.
وی با اشاره به اینکه افرادی هم که در این طرح ثبت نام کنند هزینه های درمانی و دارویی آنها در سطح یک کاملا رایگان خواهد بود، اظهار داشت:دسترسی سریع به سابقه و وضعیت بیمار از نقاط قوت این برنامه محسوب می شود.
معاون بهدانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این جلسه به محدوده دسترسی به پزشک خانواده اشاره کرد و گفت: سرپرست خانوار باید پزشک خانواده خود را از بین پزشکانی که حداکثر در فاصله 5/1 کیلومتری محل زندگی یا کار آنها مستقرند انتخاب کنند.
فرزام بیدارپور عنوان کرد: هر فرد سرپرست خانوار می تواند تا دو بار در سال به فاصله سه ماه با دارابودن شرایط خاص و نظر ستاد شهرستان اقدام به تغییر پزشک خانواده خود کند.
وی بیان داشت: پزشک خانواده موظف است با در اختیار گذاردن تلفن ثابت و همراه خود به تمام تماس های تلفنی افراد تحت پوشش پاسخ داده و نسبت به ارایخ مشاوره و راهنمایی لازم اقدام کند.
پایان پیام/
نظر شما