دکتر سید شمس الدین حجازی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم، با اشاره به فعالیت استان قم در عرصه درمان مواد مخدر، گفت: قم تنها استانی است که روانشناسان آن آموزش های لازم را برای ترک مواد روانگردان را گذرانده اند و اثرات بسیاری نیز داشته است.
وی بیان داشت: بر اساس وجود این کارشناسان درمان معتادان شیشه سال گذشته به دانشگاه علوم پزشکی قم واگذار شد و این دانشگاه توانست اقدامات خوبی را انجام دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: دانشگاه علوم پزشکی قم همکاری خوبی در زمینه درمان بیماران با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان دارد و این اقدام را ادامه می دهد.
حجازی گفت: تا پایان سال گذشته، 85 مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر راهاندازی شده که از میان آنها دو مرکز دولتی و مابقی خصوصی است.
وی با اشاره به مراکز درمانی خاص، گفت: افرادی که شرایط ویژه از جمله HIV دارندبه صورت ویژه در مراکز درمانی دولتی نگهداری شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره دیگر اقدامات صورت گرفته، بیان داشت: اقامتگاه اجباری برای معتادان تزریقی بین سنین 16 تا 37 سال احداث شده و در راستای درمان معتادان به کار گرفته شده است.
حجازی تاکید کرد: در حال حاضر 11 هزار و 150 نفر مورد درمان سوء مصرف مواد مخدر قرار دارند و درمان با متادون در استان قم به بیش از شش هزار و 500 نفر رسیده است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته این دانشگاه موفق به کسب رتبه نخست کشور در درمان اعتیاد شد که رتبه بسیار مناسبی برای استان است.
پایان پیام/
نظر شما