ضرورت بومی‌سازی دانش روز دنیا در حوزه چاپ

برقراری ارتباطی منسجم تر میان چاپ و حوزه فرهنگ مستلزم حضور هدفمند و با برنامه چاپ به همراه دستاوردهایش در آوردگاه‌های فرهنگی به ویژه در نمایشگاه‌های استانی و بین‌المللی کتاب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان ، برقراری ارتباطی منسجم تر میان چاپ و حوزه فرهنگ مستلزم حضور هدفمند و با برنامه چاپ به همراه دستاوردهایش در آوردگاه‌های فرهنگی به ویژه در نمایشگاه‌های استانی بین‌المللی کتاب است تا هم رویکرد فرهنگی این صنعت محقق شود و هم فعالان صنعت چاپ فرصت لازم برای عرضه دستاوردهای خود را پیدا ‌کنند.

 

درّی معتقد است در نهایت این امر می‌تواند به ایجاد ارتباط دوسویه بین دست‌اندرکاران چاپ و اهالی فرهنگ منجر شود .

 

وی در ادامه ضمن بیان مطلب فوق درخصوص مسئله به وجود آمده برای کاغذ، گفت: شیوه مصرف کاغذ در کشور، بهره‌برداری مناسب از ظرفیت داخلی، واقعگرایی در کنار آرمان گیرایی، بالابردن کیفیت کاغذ داخلی، ترکیدن حباب به وجودآمده در قیمت کاغذ و کوتاه کردن دست دلالان کاغذ و استفاده درست از کاغذ وارداتی حلقه‌های بهم متصل حل مسئله کاغذ در کشور است.

 

درّی در بخش دیگر از سخنانش برگزاری کنفرانس و همایش و جشنواره در حوزه چاپ را ضروری دانست واضافه کرد: اما نباید متولیان به صرف برگزاری،این برنامه‌ها را برگزار کنند بلکه باید با نگاهی کارشناسانه با هدف ارتقاء و توسعه توانمندیهای این حوزه این اقدامات صورت بگیرد.

 

درّی در این جلسه خاطر نشان کرد: بالابردن دانش و فن آوری در صنعت چاپ و بسته‌بندی و بهره‌برداری دانش روز دنیا و بومی‌سازی آن باید در دستور کار این شورا قرار گیرد. و این مستلزم برنامه‌ریزی برای حضور جدی و هدفمند در نمایشگاه‌های معتبر تخصصی چاپ خارج از کشور و آموزش درست آن در کشور است.

 

رئیس شورای سیاستگذاری صنعت و فرهنگ چاپ و بسته‌بندی در پایان بر نوسازی این صنعت تأکید کرد و گفت: قطعاً ارتقاء این حوزه نیازمند نوسازی دستگاه‌ها و نرم‌افزارها و سخت‌افزارها می‌باشد و با محقق شدن این امر شاهد ارتقاء کیفیت و کمیت در این حوزه خواهیم بود.


پایان پیام/
 

کد خبر 158186

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha