مسابقه‌ای با هزینه منفور شدن

هر چند برای کشوری بزرگ همچون آمریکا مایه آبروریزی است که نامزدهای ریاست جمهوری آن برای رسیدن به این مسند دست گدای به طرف یک رژیم تروریست دراز کنند اما این شیوه زشت در دهه‌های اخیر به صورت یک رویه درآمده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود با عنوان مسابقه‌ای با هزینه منفور شدن به بررسی انتخابات آمریکا پرداخته است که در زیر آن را می خوانیم:
با نزدیک شدن زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دو نامزد مطرح این کشور برای جلب آراء یهودیان آمریکا در مسابقه جنون آمیزی شرکت کرده‌اند. میت رامنی، نامزد حزب جمهوری خواه با سفر به فلسطین اشغالی و دیدار با مقامات رژیم غاصب صهیونیستی به آنان قول داد از حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ایران حمایت کند.
خبرگزاری آمریکائی آسوشیتدپرس گزارش داد: مشاور میت‌رامنی گفت وی از اقدام نظامی اسرائیل علیه برنامه هسته‌ای ایران حمایت خواهد کرد. براساس همین گزارش، وی که میت‌رامنی را در سفر به فلسطین اشغالی همراهی می‌کند در جمع خبرنگاران گفته است: اگر اسرائیل باید خود دست به اقدامی بزند تا از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای ممانعت بعمل آورد، رامنی به این تصمیم احترام خواهد گذاشت.
در چارچوب مسابقه‌ای که نامزدهای حزب جمهوری خواه و حزب دموکرات آمریکا برای جلب آراء یهودیان آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری این کشور که قرار است در آبان ماه برگزار شود به راه انداخته اند، باراک اوباما رئیس‌جمهور کنونی آمریکا که نامزد حزب دموکرات است هفته گذشته با تصویب بسته کمک به رژیم صهیونیستی تلاش کرد علاقه شدیدخود به صهیونیست‌ها را نشان دهد. وی چندی قبل با حضور در مجمع صهیونیست‌های آمریکا با حمایت بی‌قید و شرط از رژیم صهیونیستی، وفاداری خود به صهیونیسم را با صراحت اعلام کرد. عملکرد اوباما در اولین دوره ریاست جمهوری که اکنون ماه‌های آخر آن درحال سپری شدن می‌باشد نیز همین واقعیت را به اثبات رسانده است.
هر چند برای کشوری بزرگ همچون آمریکا مایه آبروریزی است که نامزدهای ریاست جمهوری آن برای رسیدن به این مسند دست گدائی به طرف یک رژیم غاصب، تروریست و اشغالگر دراز کنند، اما این شیوه زشت در دهه‌های اخیر به صورت یک رویه در آمده و رژیم صهیونیستی نیز از آن برای بهره‌برداری به نفع خود حداکثر سوءاستفاده را می‌کند. زیان‌های آمریکا در این معامله سیاسی بسیار بیش از سودی است که نامزدهای ریاست جمهوری می‌برند. زیرا در مقابل کسب آراء یهودیان آمریکا، کل ملت‌های جهان اسلام به ویژه ملت‌های عرب از آمریکا متنفر می‌شوند و خشم عمیقی از دولتمردان آمریکائی در سینه آنها انباشته می‌شود. درست به همین دلیل است که اکنون دولت آمریکا منفورترین دولت نزد ملت‌های مسلمان است و رئیس‌جمهور آمریکا نیز منفورترین رئیس‌جمهور نزد مسلمانان جهان می‌باشد.
شرایط دو سال اخیر جهان عرب که ملت‌ها در چند کشور در جریان انقلاب‌هایشان شعارهای ضد آمریکائی بر زبان داشتند و هم اکنون نیز دارند، همین واقعیت را نشان می‌دهد. در پاکستان و افغانستان و بسیاری از کشورهای مسلمان دیگر نیز تظاهرات ضد آمریکائی و ابراز نفرت از آمریکا به صورت یک رویه در آمده و بخشی از فرهنگ ملت‌ها را تشکیل می‌دهد. اینها ناشی از عملکرد ضد انسانی دولتمردان آمریکا و حمایت آنان از رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی است. بدین ترتیب، مسابقه نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا برای جلب آراء یهودیان به قیمت گزاف منفور شدن خود آنها و کشورشان نزد ملت‌های ده‌ها کشور مسلمان تمام می‌شود، بهای سنگینی که آمریکا را به سرعت در جهان منزوی می‌کند.
نکته مهمی که در کنار این شگرد تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا باید مورد توجه قرار گیرد اینست که آنها به خوبی می‌دانند آمریکا درحال حاضر گرفتار مشکلات داخلی فراوانی به ویژه در بخش‌های اقتصادی و اجتماعی است و با چنین وضعیتی نمی‌تواند مشکل یک کشور دیگر را حل کند به ویژه آنکه آن کشور، موجودیت متزلزلی همچون رژیم صهیونیستی داشته باشد که حتی صاحب نظران آمریکائی نیز ادامه حیات آن را ناممکن می‌دانند. آنچه اکنون در کشورهای عربی در جریان است، یک انقلاب مردمی با درون مایه اسلامی است که ضدیت با رژیم صهیونیستی از محورهای اصلی آن است. سران رژیم غاصب صهیونیستی نیز از این انقلاب‌ها احساس خطر کرده‌اند و چه بسا سفر "میت رامنی" نیز به نوعی برای روحیه دادن به آنها باشد هر چند خود دولتمردان آمریکائی اکنون برای حل مشکلات داخلی خود چنان درمانده‌اند که به روحیه گرفتن از دیگران نیازمند هستند.
آنچه در وعده‌های میت رامنی به ایران مربوط می‌شود، بیانگر دو نکته است. اول آنکه وی نیز همچون رقیب دموکرات خود علیرغم اینکه یقین دارد ایران به طرف سلاح هسته‌ای نمی‌رود، فرض را براین گذاشته که ادعاهای سران رژیم صهیونیستی در این زمینه درست است و از حمله نظامی این رژیم به ایران برای آنچه وی آن را جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای نامیده حمایت کرده است. دوم آنکه باز هم فرض را بر این گذاشته که رژیم صهیونیستی آنقدر مستحکم و قدرتمند است که می‌تواند به خود اجازه دهد به ایران حمله نظامی کند.
اگر "میت رامنی" از دروغ بودن ادعای رژیم صهیونیستی بی‌خبر باشد و اگر این واقعیت را هم نداند که این رژیم ضعیف‌تر از آنست که جرأت حمله نظامی به ایران را داشته باشد، باید به حال مردم آمریکا تأسف خورد که چنین شخصی نامزد ریاست جمهوری آنهاست. و اگر او از این واقعیت‌ها خبر دارد و در عین حال به خاطر جلب آراء یهودیان حاضر شده وارد چنین بازی رسوائی شود، باز هم باید برای مردم آمریکا متأسف بود. البته از نامزد حزب جمهوری خواه که در جنگ افروزی شهره است چنین تفکری دور از انتظار نیست. تغذیه از طریق گرم کردن بازار کارخانه‌های اسلحه سازی آمریکا و ایجاد جنگ در مناطق مختلف جهان، عادت جمهوری خواهان آمریکاست و رسوائی بالاتر اینکه منطق جنگ، محور اصلی تبلیغات انتخاباتی کسانی است که می‌خواهند زمام امور کشوری را دردست بگیرند که مدعی حمایت از حقوق بشر است!

پایان پیام/

 

 

کد خبر 157744

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha