به گزارش خبرنگار شبستان، مریم مجتهدزاده، رییس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری امروز در نشست خبری با بیان اینکه کمک هزینه مهدکودک زنان شاغل افزایش یافته است گفت: زنانی که در مشاغل خدمات اداری رسمی، قراردادی و پیمانی مشغول هستند هزینه مهدکودک فرزندانشان افزایش پیدا کرده و از مبلغ 36 هزار تومان در سال 90 به 50 هزار تومان افزایش پیدا کرده است و هزینه مهد کودک تا 6 سال به مادران پرداخت می شود و سقف و محدودیت برای کمک هزینه تا سه فرزند برداشته شده است که این امر در راستای سیاست های تشویقی برای فرزندآوری است.
وی با اشاره به بیمه مهریه زنان اظهار کرد: ما برای تحکیم و تعالی نهاد مقدس خانواده و برای حل مشکلات مهریه و کاهش زندانیان مهریه با وزیر دادگستری ملاقاتهایی را داشتیم که مطالبی برای رفع موانع موجود در این زمینه مطرح شد که در حال حاضر در قالب پیشنهاد است و با بررسیهای انجام شده و قرارداد با شرکتهای بیمهای عملیاتی شود.
مجتهدزاده به بودجه اشتغال دختران فارغ التحصیل اشاره کرد و افزود: در هر استان بودجه خاصی برای اشتغال دختران فارغ التحصیل و زنان سرپرست خانوار اختصاص یافته است، به عنوان مثال در استان خراسان جنوبی 50 میلیارد تومان دراین راستا تخصیص یافته است.
وی در مورد ایجاد شرایط بیکاری برای زنان باردار خاطر نشان کرد: اگر زنان باردار نتوانند شغلی را که در آن هستند به خاطر سختی و صدمات احتمالی وارده به جنین ادامه دهند کارفرما موظف است شرایط کاری او را تغییر داده و کارمند شاغل بعد از زایمان باید بتواند به کار قبلی خودش برگردد و اگر کارفرما تخلف کند مورد پیگرد قانونی قرار می گیرد.
رییس مرکز امور زنان و خانواده با اشاره به صندوق مهر امام رضا تصریح کرد: قبلاً مقرر شده بود زنان سرپرست خانوار برای گرفتن وام از این صندوق دو ضامن داشته باشند ولی چون امکان حتی گرفتن یک ضامن هم برایشان وجود نداشت این مساله در شورای عالی اشتغال مطرح شد و مقرر شد اصلا ضامنی نداشته باشند و از یارانه زنان سرپرست خانوار به عنوان ضامن استفاده شود.
وی اظهار کرد: ماده 230 قانون برنامه پنجم توسعه با عنوان تحکیم و تعالی خانواده به عنوان یک طرح زیرساختی مطرح است که اگر از استحکام لازم برخوردار نباشد برنامههایش مقطعی خواهد بود ماده 230 پس از برگزاری جلسات کارشناسی و اعمال نظر دستگاههای دیگر تا پایان ماه مبارک رمضان تصویب خواهد شد.
مجتهدزاده اظهار کرد: در این سند که با 14 محور در حوزههای تحکیم خانواده، حجاب و عفاف، اشتغال زنان، ارتقای توانمندیهای سازمانهای مردم نهاد و غیره تنظیم شده وظایف دستگاههای مختلف را در حوزه زنان و خانواده مشخص کرده است.
نشست رییس مرکز امور زنان و امور خانواده امروز 8 مرداد در سالن کنفرانس معاونت ریاست جمهوری برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما