خبرگزاری شبستان: سال ها است که شنیدن رنج و ستمی که بر مسلمانان در کشورهای مختلف می رود به خبر روتین غرب تبدیل شده و اصلا انعکاسی در رسانه های آنها ندارد، تا جایی که خبر افتادن یک سگ در گودال و نجات آن توسط امدادگران بیشتر از انفجارهای متعدد تروریستی در عراق و کشتار مردم بی گناه اهمیت دارد!
اما این روزها اتفاقاتی در برمه و میانمار در حال جریان است که نمی توان بی اعتنا از کنار آن عبور کرد، جنایاتی که در صورت وجود ذره ای انسانیت دل هر شنونده ای را به درد می آورد.
در برمه چه چیز در حال جریان است؟ میانمار شاهد روزهای خونین بود اما علت وقوع این حجم وسیع جنایت، نقض حقوق بشر، نسل کشی ، تبعیض، قتل و کشتار و شکنجه چیست؟ آیا اندیشه های بودا مجوز این جنایات است؟ یا صرفا یک گروه تندرو و افراطی مسئول نقض حقوق بشر در میانمار می باشند؟ اما کمی تامل نشان می دهد آنچه امروز در میانمار در حال وقوع است مشابه جریانی است که در سرزمین های اشغالی رخ داده است.
چنین حجم وسیعی از جنایات در زمانی کوتاه را تنها در تاریخ ننگین رژیم اشغالگر قدس صهیونیزم خونخوار شاهدیم که در زمانی کوتاه تمامی حقوق انسانی را زیر پا نهاد. هر گوشه از تاریخ اسرائیل ردی از جنایاتی است که با هیچ منطقی قابل توجیه نیست جز منطق نژادپرستانه و آمیخته با نسل کشی.
حمله اسرائیل به غزه و له کردن حقوق انسانی
در جنگ اسرائیل و لبنان و حمله وحشیانه اسرائیل به غزه در سال های اخیر شاهد خوی گرگ صفت اسرائیل بودیم که با انواع سلاح ها حقوق انسانی را زیر چکمه های خود گذاشت. از همان ابتدا علت این جنگ و خونریزی معلوم بود هر چند مقامات اسرائیلی با بهانه ای واهی سعی در انحراف افکار عمومی داشتند اما بعدها خواست های توسعه طلبانه و نژادپرستانه این جنگ از سوی مقامات رسمی اعلام گردید و در نهایت با مقاوت و صبر نوزاد حرام زاده امریکا و اسرائیل در خاور میانه سقط شد.
در میانمار ما شاهد بروز و نمایان شدن بوداگرایی صهیونیستی هستیم. سالیان متمادی در میانمار حقوق مسلمانان نقض شد و هم اکنون همان گونه از طرفندها و حیله های اسرائیل نه از یهودیان بلکه از سوی بودائیان افراطی علیه مسلمانان صورت می گیرد.
اندیشه های افراطی اسرائیل از سوی برخی از یهودیان نیز مردود اعلام شده است. اسرائیل با اخذ مبانی بدعت آمیز یهود و افزودن هوا و هوس ثروت اندوزان و مقابله با دین و اسلام، هر دینی را هدف جنایات خود قرار داد و تنها و تنها منفعت و سود صاحبان سرمایه را سر لوحه خود قرار داده است.
هم اکنون همان اندیش های افراطی از سوی مقامات میانمار دنبال می شود. امکان دارد فردا گروهی تندرو با فرقه و گرایشی دیگر همین اندیشه ها را دنبال کنند. هر فرد یا گروهی از مسیح، اسلام، یهود، بودا و ... اگر بر اساس آموزه های انسانی خود عمل نکند می تواند آمیخته به اندیشه های افراطی اسرائیل شود، چنانچه هم اکنون میانمار بوداگرا آلوده به انواع جنایات شد چرا که اندیشه های صهیونیزم خونخوار را در خود بارور کرد.
تغییر مفهوم مهروروزی در آیین بودا!
در آموز های بودا سخن از مهرورزی (کرونا) است. چیزی که اکنون عکس آن در میانمار به چشم می خورد! یا مهرورزی معنای دیگر یافته و یا آنکه بشریت معنای مهرورزی بودا را تا به حال نشناخته بود و اکنون با آن آشنا می شود...
آهیمسا، یا بی آزارای یا عدم خشونت،(Ahimsa) از اصول مهم ادیان هندی (هندوئیسم، جین و بوداگرایی است. اصل که در میانمار رنگ باخته است. تصاویر اقدامات صورت گرفته در میانمار علیه مسلمانان نشان می دهد مردم مظلوم این کشور به صورت عادی کشته نشده اند. مردان و زنان و کودکان به طرزی فجیع مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند. به زنان در مقابل اقوام و مردان و فرزندانشان تجاوز شده است. بر پوست کودکان و بزرگان از سوختگی جز سیاهی و درد و رنج چیزی به جای نمانده است.
اندک تامل در دیده ها و شنیده ها اثبات می کند که این بار صهونیزم جهانی نسل کشی و پاکسازی نژادی را وسیله اسلام ستیزی خود قرار داده به گونه ای نقض آهیمسا، یا بی آزارای یا عدم خشونت تنها بخش کوچکی از این جنایت هولناک است. و اینچنین اقلیتی دینی به واسطه عقیده خود از حقوق اولیه انسانی محروم می شوند و...
رسوخ تفکر صهیونیزم در اصل آهیمسا
به نظر می رسد یا بشریت معنای آهیمسا را تا کنون درک نکرده است یا اندیشه های صهیونیزم با رسوخ در بوداگرایی معنای جدید به آهیمسا داده است!
جالب آن است که آهیمسا اصلی مهم است که بر اساس آن حفظ حقوق تمامی جانوران محترم شمرده شده است. بر اساس اصل آهیمسا هر گونه آزار و شکنجه نسبت به جانوران مورد نکوهش قرار گرفته شده است.
این اصل آنچنان محترم و فراگیر بود که در بعد سیاست، این اصل توسط مهاتما گاندی، رهبر هندی، قویاً مورد تاکید قرار گرفت گویی در آن زمان اخلاق و دین با هم همسو و در کنار هم بودند و بر خلاف اندیشه های سکولار، دین و سیاست از هم جدا نبودند؛ اما هم اکنون آهیمسا نه تنها در بعد سیاسی بلکه در بعد فردی و فرقه ای نیز نزد بودائیان تندور محترم شمرده نمی شود و یا آنکه معنای جدید احترام به اصل آهیمسا یعنی جنایت و نقض حقوق مسلمانان جایز است.
بر اساس اصل آهیمسا بسیاری از پیروان ادیان هندی از کشتار حیوانات و خوردن گوشت آنها پرهیز نموده و روی به سوی گیاه خواری آورده اند. اما اکنون نزد بودائیان تندرو و دولت تحت استیلای صهیونیزم میانمار، خوردن خون و کشتار زنان و کودکان مسلمان ارزشمند تلقی می شود.
البته اگر دیدگاه های افراطی و نژادپرستانه اسرائیل به بوداگرایی رنگ صهیونیستی بزند وقوع این جنایات قابل توجیه است.
پرده ها کنار رفت و حقایق دیده شد
در اندیشه بودا تلاش می شود پرده ها پاره شود و از روزنهای به دریای حق راه یافته شود. متاسفانه مقامات میانماری با اقدامات و سخنان خود اندیشه های بوداگرایی را خاموش کردند هر چند اندیشه های بودا آمیخته با خرافات است اما همان مقدار از خرافات نیز می توانست مانع از بروز جنایت و نسل کشی در میانمار شود. البته خوشبختانه اقدامات و اظهارات نسنجیده مقامات میانمار پرده ها را کنار زد و دست های پشت پرده را نشان داد و راه را برای شناخت حقیقت گشود. دیگران هم اکنون شاهد جنایتی در میانمارند که مشابه آن در فلسطین صورت گرفت تنها به این جرم که مسلمان هستند.
بی توجهی به مفهوم "کارما" از سوی بوداییان میانمار
اگرچه امروز نه تنها قلوب مسلمین بلکه آزاداندیشان و اخلاق مداران جهان دردمند جنایات هولناک میانمار است اما آینده تاریخ برای ما روشن است که هر فرد و گروه جنایت کار در نهایت ابتر و نازا است و تاوان جنایات خود را خواهد دید و آینده بشریت پر از عدل و داد است . جنایتکاران به منزل مقصود نمی رسند و تاریخ از آنان به بدی و نفرت و انزجاتر یاد خواهد کرد. جالب انکه در اندیشه بودا واژه "کارما" را داریم . کارما باور ادیان هند و بودا و به معنای تاوان است، با این تعبیر که نتیجهٔ اعمال نیک و بد فرد در زندگی کنونی و یا زندگیهای بعدی وی تاثیر خواهد گذاشت.
کارما در باور هندوان به مفهوم کنش و واکنش است. به بیان دیگر، کارما قانون عمل و عکس العمل، تابش و بازتابش و چرخهٔ علت و معلول (چرخهای که سمساره نامیده میشود) میباشد و برگرفته از هند باستان است.
تاوان جنایات علیه بشریت و نقض گسترده حقوق بشر جز بدبختی و ذلت و نازائی نیست. اسرائیل هر روز در باتلاق جنایات خود بیشتر فرو می رود و وضعیت کنونی دولت های مسلمان و بیداری اسلامی و اقدامات صورت گرفته در مصر و عراق و سوریه و ضعف غرب و اسرائیل و آمریکا همه و همه به پایان رسیدن عمر این جنایات را نوید می دهند.
البته در این میان مسلمانان باید با بصیرت تمام نسبت به نیرنگ ها آگاه باشند و با تعاون و همکاری و حفظ وحدت حیله دشمنان اسلام را نقش بر آب کنند.
پایان پیام /
نظر شما