محمدرضا حافظی، رییس جامعه خیرین مدرسه ساز در گفتگو با خبرنگار شبستان، از تشکیل مجامع خیرین مدرسه ساز در کشور های خارجی خبر داد و گفت: 10 درصد از ملت ایران به صورت پراکنده در سراسر جهان اقامت دارند و بچه های ایرانی بالاجبار در مدارس بیگانه در حال تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه این کودکان مقیم در خارج از کشور، زبان و ملیت ایرانی خود را به تدریج فراموش می کنند، خاطرنشان کرد: مخربتر از همه این است که در مدارس بیگانه علیه کشور خود بدآموزی می بینند و اگر دولت در این امر دخالت کند جنبه سیاسی می گیرد، ولی اگر مردمی باشد دیگر این جنبه را نمی گیرد.
وی با بیان اینکه در جهان جامعه خیرین باید حضور فیزیکی داشته باشد، خاطرنشان کرد: با تشکیل مجامع خیرین مردم مقیم کشورهای خارجی را دعوت می کنیم و از امکانات بالقوه آنها استفاده می کنیم.
حافظی افزود: با پول ایرانی مدرسه ایرانی تاسیس و معلم ایرانی استخدام می کنیم تا بچه ها با فرهنگ ایرانی تربیت شوند که خانواده ها فوق العاده از این امر استقبال می کنند.
رییس جامع خیرین مدرسه ساز با بیان اینکه در امارات هفت سال است که مجمع خیرین تشکیل شده است و همزمان با کلنگ زنی مدرسه ای در شارجه جشنواره برگزار می کنیم، ادامه داد: 10 ماه پیش در ترکیه حضور پیدا کردیم و مجمع خیرین آنکارا و همچنین استانبول را تشکیل دادیم.
وی ادامه داد: جشنواره مجمع خیرین مدرسه ساز را در کشور ترکیه با حضور 600 نفر، همزمان با کلنگ زنی مرکز فرهنگی ایران در استانبول برگزار می کنیم، که برای این امر منتظر پروانه ساخت از سوی شهرداری استانبول هستیم.
وی با بیان اینکه در کشور کانادا در چهار شهر بزرگ، مجامع خیرین تشکیل می دهیم، اظهار کرد: در انگلستان و آمریکا هم پرچم ایران را به اهتزاز در می آوریم.
وی با بیان اینکه حضور فیزیکی مجامع خیرین طلب می کند در سطح جهان حضور داشته باشند، خاطرنشان کرد: دولت از ما حمایت می کند اما نه حمایت فیزیکی چون جنبه سیاسی می گیرد اما از لحاظ شناخت افراد متعهد و سرمایه دار ایرانی، در خارج از کشور که اثرش مثبت و سازنده است به ما یاری می رساند.
حافظی تاکید کرد: هدف ما مدرسه سازی است برنامه جذب سرمایه را باید دولت به وجود آورد و ما اقدامات فرهنگی انجام می دهیم.
پایان پیام/
نظر شما