تخریب نسل جوان مسلمان و  بنیان خانواده؛ هدف دشمنان از فرقه سازی

حجت الاسلام مهدوی مهر گفت: اهدافی که فرقه های منحرف و عرفان های کاذب مدنظر دارند از بین بردن بنیان خانواده و تخریب و تباه کردن زندگانی جوانان به ویژه نسل جوان در جوامع اسلامی خصوصا شیعیان است.

حجت الاسلام محمدحسین مهدوی‌مهر، رییس مجتمع آموزش عالی جامعه‌المصطفی مشهد با بیان اینکه تقویت مراکز دینی و جذب جوانان در این مراکز مهمترین راهکار شناسایی فرقه های ضاله است، به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: جامعه جهانی به‌عنوان مخاطبان مبلغان اسلامی به‌شمار می‌رود ما باید برای عرضه و ترویج دین اسلام به معارف زلال قرآنی مجهز باشیم.

 

وی با اشاره به ظهور مکاتب جدید و عرفان‌های کاذب، اظهار کرد: دلیل پیوستن برخی مسلمانان به این مکاتب غفلت مبلغان دین اسلام در ارشاد آنان است.


این استاد حوزه و دانشگاه اذعان داشت: در مجامع غربی و غیراسلامی موضوع پذیرفتن قرآن‌کریم و آموزه های اسلام در بین غیر مسلمانان بسیار مطرح شده و این نشان دهنده آن است که معارف اسلامی قابل عرضه در هر زمان و مکان به همه افراد است.


وی افزود: اگر مسائل معنوی برگرفته از قرآن و عترت در جامعه گسترش داده شود تبلیغات جریان های نوظهور در جامعه بی ثمر خواهد شد چرا که قرآن و سیره اهل بیت(ع) در بین مسلمانان یک منبع غنی است و استعانت از قرآن و عترت مهمترین راه مقابله با انحرافات و فرقه های ضاله است.


این استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: اهدافی که فرقه های منحرف و عرفان های کاذب در رفتارها و کردارهای خود مدنظر دارند از بین بردن بنیان خانواده و تخریب و تباه کردن زندگانی جوانان به ویژه نسل جوان در جوامع اسلامی خصوصا شیعیان است.

 

وی با بیان اینکه تقویت مراکز دینی یکی از راهکارهای مبارزه با فرقه‌های ضاله است، اظهار داشت: اشاعه افکار دینی در بین جوانان و فعالیت مستمر مراکز دینی مانع نفوذ فرقه های نوظهور در جامعه اسلامی می شود.


حجت‌الاسلام مهدوی‌مهر گفت: فرقه‌ها و مکاتب گمراه و نوظهور با عرضه شخصیت‌های اثرگذار به اجتماع و بیان سخنان جذاب از سوی آنان زمینه جذب مخاطبان را به این فرقه های نوظهور فراهم می کنند بنابراین معرفی شخصیت‌های عرفانی و دینی و ارائه الگوهای مناسب دینی به جامعه مهمترین راهکار برای مقابله با فرقه های نوظهور در جامعه اسلامی است.


استاد حوزه و دانشگاه سابقه وجود فرقه های منحرف در جامعه اسلامی را از دوران ظهور اسلام دانست و اظهار داشت: در عصر کنونی عده ای پس از سرخوردگی از مسائل مادی به مسائل معنوی روی آورده اند و به دنبال یافتن حقیقت هستند که فرقه های منحرفی با استفاده از این فرصت و به اسم دین و دفاع از امام زمان(عج) می خواهند با فریب دادن مردم و ترویج فرهنگ غلط، باورها و عقاید دینی را تضعیف کنند.

رییس مجتمع آموزش عالی جامعه‌المصطفی مشهد با بیان اینکه بسیار با ارزش و حائز اهمیت است که همه انسان‌ها به‌عنوان مخاطبان دین اسلام بشمار می‌روند و این اشتباه است که اسلام را منحصر به مسلمانان بدانیم بلکه اسلام متعلق به تمام بشریت است، تصریح کرد: مبلغان دین باید از ایجاد خستگی در مخاطبان پرهیز و به جنبه آموزشی بیش از پیش در سخنرانی‌ها توجه کنند و تنها راه موفقیت در این ارتباط مجهز شدن مبلغ به معارف قرآنی است.


عضو هئیت علمی موسسه تخصصی امام سجاد (ع) با بیان اینکه امروز اگر ما ادعای پرچمداری و ارادت به اهل بیت(ع) را داریم باید قرآن و عترت پیامبر(ص) را سرلوحه امور زندگی خویش قرار دهیم، اظهار داشت: تشیع و تسنن بدانند که کتاب خدا محور وصیت پیامبر(ص) است و ما باید با آن آشنا باشیم و به آموزه های آن عمل کنیم، معارف قرآنی آنچنان قوی است که ما را به آخرین دستاوردهای بشر نزدیک می‌کند و پاسخ تمام معماهای بشر در قرآن وجود دارد.


پایان پیام/
 

کد خبر 156517

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha