به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار بتولی، رئیس پلیس آگاهی ناجا در نشست تشکیل شورای راهبردی آموزش کارکنان دولت گفت: استفاده از فنآوریهای روز برای کشف جرم و انجام ماموریتها، امری لازم است اما کافی نیست.
وی تصریح کرد: اینکه پلیس آگاهی بعد از وقوع هر جرمی وارد صحنه شود کافی نیست چرا که در این رویکرد تعداد پروندههای ماموران ما زیاد میشود، بنابراین شکستن فرایند بروز جرم میتواند اثر مثبتی در کاهش جرائم داشته باشد.
بتولی افزود: بنابراین لازم است که در کنار بکارگیری فنآوریهای روز، بحث آموزش مردم بویژه کارکنان دستگاههای دولتی را در اولویت اقدامات خود، قرار دهیم.
وی تصریح کرد: سه عامل اصلی در وقوع جرم؛ قربانی، محیط و مجرم هستند که برای تغییر آنها باید رویکرد آموزشی داشته باشیم چرا که برخی از جرائم به دلیل نوع جرم، قربانیان را خواسته و ناخواسته به سمت خود میکشاند که این مهم اغلب در سایه غفلت و ناآگاهی بوقوع می پیوندد.
رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه آموزش کارکنان دستگاههای دولتی در کاهش جرائم تاثیر بسزائی دارد، تاکید کرد: با ارائه آموزش باید به کمک قربانیان قبل از وقوع جرم و حادثه رفت.
این مقام انتظامی، اظهار داشت: کارمندان دولت به عنوان یک شهروند، مستعد آسیب هستند و آموزش آنها امری ضروری است و ما در این مهم به نقش کارکنان در بروز جرم متناسب با ماموریت خودشان با رویکرد آموزش همگانی خواهیم پرداخت.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از کارشناسان درون و برون سازمانی معتقدند که پلیس آگاهی، معدن اطلاعات و تجربههای تلخ و شیرین است و این هنرماست که در طرح آموزش کارکنان دولت، این اطلاعات و تجارب را با رویکرد آموزشی در اختیار آنها قرار دهیم تا ابتدا کارکنان و سپس جامعه و خانوادههایشان را از وقوع جرم، واکسینه کنیم.
پایان پیام/
نظر شما