املاک آموزش و پرورش که مورد استفاده سایر ادارات تخلیه شوند

صلاحی گفت: املاک آموزش و پرورش که در اختیار سایر ادارات است، هرچه سریعتر تخلیه شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمود صلاحی، استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به قرار داشتن استان در آستانه اجرای نظام آموزشی 3-3-6 و نیاز به فضای جدید، افزود: برای یافتن راهکارهای مناسب به منظور تخلیه املاک آموزش و پرورش که در حال حاضر مورد استفاده دانشگاه پیام نور است، جلساتی برگزار می شود.


وی از طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان بهترین سند آموزشی کشور طی 33سال اخیر یاد و اضافه کرد: اجرای شایسته این طرح به طور قطع بسیاری از مشکلات کنونی نظام آموزش و پرورش کشور را مرتفع می کند.
 

رییس شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه سرمایه گذاری بر روی دانش آموزان برای رسیدن به جامعه آرمانی ضروری است، تاکید کرد: تمامی دستگاه ها و مدیران استان در رده های مختلف مدیریتی موظف به همکاری برای اجرای کامل این مهم هستند.


وی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به جامعه ای که مزین به تمام مولفه های جامعه آرمانی شامل عاری بودن از آسیب های اجتماعی، ملتزم بودن به اخلاق، قانونمندی، تدین و علم گرایی باشد بایستی بر روی قشر دانش آموز هدف گذاری کرد.


صلاحی ادامه داد: آموزش پذیری بالای قشر دانش آموز از یک سو و پیوستگی حضور 12 ساله آنان در نظام آموزش و پرورش از سوی دیگر اهمیت توجه به این قشر و آموزش دادن به آنان را دوچندان کرده است.


استاندار خراسان رضوی اطلاع رسانی در مورد اجرای سیستم آموزشی 3-3-6 برای دانش آموزان و والدین آنان را ضروری عنوان و اضافه کرد: همراه بودن اجرای این طرح با مشکلات در سال اول، امری محتمل است که می توان با برنامه ریزی دقیق از میزان آن کاست.


وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اهمیت نقش اداره آموزش و پرورش در اجرای مناسب طرح میان مدت عفاف و حجاب تصریح کرد: صرف صدور ابلاغیه به دستگاه های اجرایی راه به جایی نخواهد برد بلکه بایستی ابلاغ و تبیین مسئله عفاف و حجاب توام باشد.


صلاحی همه زنان و مردان را مخاطبان موضوع عفت عمومی دانست و افزود: فقدان این مسئله موجب فروپاشیدگی خانواده ها می شود که نمونه عینی آن را در غرب شاهدیم.


استاندار خراسان رضوی در ادامه با اشاره به اینکه در ساخت مساجد و نمازخانه نباید به شکل افراطی به ظواهر این بناها پرداخت، یادآور شد: فراهم آوردن امکان استفاده همزمان مردم و دانش آموزان از نمازخانه مدارس و ادارات مدنظر قرار گیرد.


وی درباره نحوه انتصابات در آموزش و پرورش و نیز ادارات شهرستان گفت: انتخاب متخصص ترین، متعهدترین، خوش اخلاق ترین و ولایتمدارترین افراد نه تنها در آموزش و پرورش بلکه در سایر دستگاه های اجرایی امری ضروری و فراتر از یک توصیه است.


در ادامه محمدحسن واحدی، مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه از نبود نمازخانه در 44 درصد از مدارس استان خبر داد و گفت: در 80 درصد از 3 هزار و 511 مدرسه دارای نمازخانه، فضایی کمتر از 40 متر مربع به این امر اختصاص داده اند.


وی ادامه داد: طبق بررسی های به عمل آمده در 201 مدرسه استان که بیش از 200 دانش آموز دارند و نیز در 156 مدرسه شبانه روزی مکانی به عنوان نمازخانه وجود ندارد.
 

واحدی با اشاره به مصوبه ساخت 630 نمازخانه در سال 86، اظهار داشت: خوشبختانه سال گذشته با اختصاص 15 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانداری و 15 میلیارد ریال دیگر از طریق خیران گام های موثری در راستای تحقق این مصوبه برداشته شده است.


مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی با اشاره به مصوبه دولت در سفر اخیر به استان گفت: ساخت هزار نمازخانه در مدارس مورد موافقت دولت قرار گرفته که برای اجرای آن در مرحله اول 40 میلیون ریال اعتبار پیش بینی شده است.


بنابر گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمدتقی فخریان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در ادامه جلسه در سخنانی از رشد 12/5 درصدی وضعیت تحصیلی دانش آموزان مقطع متوسطه استان در سال تحصیلی گذشته خبر داد و گفت: این موفقیت که به مدد برنامه ریزی های کارشناسانه، ارزیابی های مکرر و بازدیدهای میدانی از مدارس استان حاصل شده، در 10 سال اخیر بی سابقه است.


وی همچنین از کسب رتبه نخست دانش آموزان استان در مسابقات نانو، المپیاد ورزش، هنرستان های کار و دانش و مسابقات علمی کاربردی کشور به عنوان دیگر توفیقات دانش آموزان استان یاد کرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 155603

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha