شیخ شوشتری از جمله نعمت های خدا برای ایران اسلامی بود

نماینده ولی فقیه در خوزستان، با اشاره به برگزاری کنگره شیخ شوشتری در این استان گفت: استقبال با شکوه مردم خوزستان از این کنگره نشان از ارتباط عمیق و دیرینه علما و روحانیان با مردم دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت‌الله سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اهواز، ضمن توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، به برگزاری کنگره علامه شیخ جعفر شوشتری اشاره کرد و گفت: مفاخر و علمای اسلام از نعمت های الهی هستند و شکر این نعمت‌ها وظیفه و تکلیف واجب همه افراد جامعه است.

 

وی استقبال مردم خوزستان از برگزاری کنگره شیخ شوشتری را بسیار خوب توصیف کرد و خاطر نشان ساخت: استقبال با شکوه مردم خوزستان و شوشتر از این کنگره نشانه ارتباط عمیق و دیرینه علما و روحانیان با مردم است و به حق ما در این کنگره شاهد تجمعی معنوی و الهی بودیم.

 

وی اضافه کرد: شیخ شوشتری می‌فرماید: «پس از اتمام درس بحث در نجف اشرف، عازم شوشتر شدم و پس از مدتی احساس تکلیف کردم که به منبر رفته و به تبلیغ معارف و معالم دین مبین اسلام و مکتب اهل بیت بپردازم؛ اما با مشکل فراموشی مطالب مواجه شدم و برای هر منبری باید از روی کتاب می خواندم که این مسأله مرا بسیار نگران و ناراحت می‌کرد؛ از این رو در یکی از شب های محرم به اباعبدالله الحسین(ع) متوسل شدم و از ایشان یاری طلبیدم، اواخر شب رویایی حاصل شد و خود را در صحرای کربلا و روز عاشورا یافتم، خود را به خدمت سرور و سالار شهیدان رساندم، ایشان تفقد کرده و به گرمی از من استقبال کردند پس از چندی امام حسین(ع) خطاب به حبیب ابن مظاهر فرمود: شیخ میهمان ماست، گرچه آب در خیمه پیدا نمی‌شود، با آرد و روغن غذایی بسازید و از او پذیرایی کنید، غذایی آوردند به من یک قاشق از آن غذا خوراندند، همان لحظه از خواب بیدار شدم و گویی درب های همه علوم و معارف به رویم باز شده بود».


نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، به تأثیر و نفوذ کلام شیخ شوشتری در میان مردم و علمای عصر خود اشاره کرد و اظهار داشت: محدث نوری در کتاب دار‌السلام می‌نویسد: «امسال شیخ شوشتری به نجف اشرف آمد و در کنار مرقد امیرالمومنین(ع) مجلسی برپاشد و شیخ به منبر رفت، فضلا، علما و مراجع بزرگ تقلید همه گرد منبر او جمع می‌شدند تا دل و جان خود را با جاری مواعظ شیخ شستشو دهند.


وی عنایت امام حسین(ع) به شیخ شوشتری را شمه‌ای از ولایت تکوینی امام معصوم عنوان کرد و  افزود: ولایت تکوینی یا تصرف تکوینی در نفوس مستعده ویژه امام معصوم است که به آن کسانی که استعداد و زمینه تربیت و رسیدن به مقامات بالا را دارند، عنایت می‌شود.


امام جمعه اهواز، در ادامه سخنان خود تصریح کرد: تصرف تکوینی امامت مانند اشراق شمس است که نفوس مستعده را زنده می‌کند و هر اندازه که این نفوس به امام معصوم نزدیک‌تر و ارتباط عمیق‌تری داشته باشند، اشراق شمس امامت به آنان بیشتر است.


وی تأکید کرد: با شنیدن عنایت امام حسین(ع) به شیخ شوشتری بیشتر به مقام والای امامت امام معصوم پی می‌بریم که امام حسین(ع) نه در حیات خود بلکه بعد از شهادت در نفوس مستعده تصرف تکوینی کرده و اشراق ولایتی او همچنان برقرار است و این افاضه، نفوس مستعده را آماده خدمت به اسلام و مسلمین می‌کند.


نماینده ولی فقیه در خوزستان، در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه، پیروزی انقلاب اسلامی را نتیجه عنایت ویژه امام زمان به امام خمینی(ره) و مردم ایران اسلامی دانست و اذعان داشت: بی‌شک بدون عنایت ویژه امام زمان به امام خمینی(ره) و ملت ایران کشتی انقلاب از میان آن همه حوادث و طوفان‌های سهمگین سالم به ساحل نمی‌رسید.


استاد عالی حوزه علمیه خوزستان، به اشاره به حدیثی از پیامبر(ص) مبنی بر اینکه «مثل اهل بیتی کمثل سفینه نوح، من رکبها امن و من تخلف عنها غرق» یاد آور شد: با تأسی و پیروی از اهل بیت عصمت و طهارت(ع) می توان هر توطئه، حادثه و طوفان خطرناکی را به راحتی پشت سر گذاشت و با سوار شدن به کشتی نجات که همانا ائمه اطهار(ع) هستند، همواره در امان خواهیم بود.


وی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه به هفته وقف اشاره کرد و اظهار داشت: مسأله وقف سالهاست که مورد غفلت و ظلم واقع شده و ریشه آن در جنایت های رژیم های طاغوتی پیش از انقلاب و به ویژه رژیم منفور پهلوی دارد؛ چرا که مردم شاهد حیف و میل و مصادره موقوفات از سوی این ظالمان روزگار بودند و به همین سبب اعتمادی برای وقف موقوفات باقی نمانده بود، اما اکنون با همت مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، این یأس، نا امیدی و بی‌اعتمای جای خود را به اعتماد و امید داده و کم کم شاهد وقف موقوفات بیشتری باشیم.
 

پایان پیام/

کد خبر 15535

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha