به گزارش خبرگزاری شبستان، طلعت الهیاری، مدیر گروه آموزشی مددکاری دانشکده علوم اجتماعی علامه طباطبایی در مورد ازدواج بهنگام جوانان گفت: با نگاهی منطقی و واقع گرایانه، انتخاب زمان مطلوب و مناسب برای ازدواج از درون سن بهنگام استخراج می شود، این درحالی است که با توجه به دین، فرهنگ و الگوهای باروری سن مطلوب ازدواج برای دختران در محدوده 20 تا30 و برای پسران در محدوده 25 تا 35 سال قرار می گیرد .
وی با بیان این که ازدواج به موقع بخشی از نظام حیات بشر محسوب شده و تابع نظم و هدفمند است، اظهار کرد: ازدواج یک پدیده مشترک است که به اشکال مختلف در تمام جوامع و ملت ها وجود دارد و در هر فرهنگی الگوی مطلوبی از خانواده و شیوه ازدواج وجود دارد اما ازدواج زودهنگام در بین جوانان و اغلب نوجوانان در شرایط کنونی و با پیشرفت دانش می تواند منجر به پیامدهایی منفی اجتماعی و روانی برای هر یک از زوج ها شود.
الهیاری با بیان این مطلب که مجرد بودن در سنین بالا منجر به کاهش انگیزه شده و فرد به تنهایی در تلاش رسیدن به اهداف خویش است، گفت: تجرد در سنین بالا هم برای دختران و هم برای پسران غالبا با پیامدهای منفی همراه است و گاهی به آسیب های اخلاقی و اجتماعی منجر می شود، این در حالی است که ازدواج بهنگام برای پیشرفت در زندگی به افراد نیرویی مضاعف می دهد.
بنا بر گزارش سازمان ملی جوانان، وی تاکیدکرد: ازدواج بهنگام، شخص را به موقع از فواید ازدواج برخوردار می کند و دستاوردهای تشکیل زندگی مشترک بر تمامی سرنوشت جوان اثرگذار است و اگر در زمانی زودتر از موعد یا دیر هنگام به وقوع بپیوندد، تأثیر مورد انتظار را بر زندگی شخص و جامعه نخواهد داشت.
این استاد دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: یکی از مشخصات دوران جوانی رسیدن به استقلال و برنامه ریزی برای تشکیل خانواده است، به شرطی که در این مرحله جوان به رشد و بلوغ فکری و اجتماعی رسیده و قادر به انتخاب درست باشد.
پایان پیام/
اجتماعی: یک استاد دانشگاه ازدواج درست و بهنگام جوانان را تضمین کننده بخش عمده ای از بهداشت جنسی و روانی جامعه دانست.<BR> <BR> <BR>
کد خبر 1548
نظر شما