به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، میرعلی شیرافکن، نماینده کانون انجمن های کارگری مازندران امروز(2 مرداد) در همایش هفتمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر استان مازندران با اشاره به اینکه امروز جامعه کار استان به همدلی بیشتری نیاز دارد گفت: بایستی تمام دغدغه های اشتغال و پدیده نا مطلوب بیکاری در سطح استان ریشه کن شود.
شیرافکن با اشاره به اینکه استان مازندران از تعداد و آمار بالای بیکاری برخوردار است گفت: دولت نباید بین کارکنان و کارگزاران تبعیض قائل شود و همچنین اینکه دولت باید در اجرای قانون عادلانه عمل کند.
وی کارگر، کارفرما و دولت را سه ضلع مثلث پیشرفت اقتصادی کشور دانست و افزود: سالی که به توصیه مقام معظم رهبری به سال تولید ملی نامگذاری گردیده است فرصت بسیار خوبی برای دستیابی به عرصه تولید بوده و همچنین در جهت رفع علل مشکلات بیکاری و رسیدن به جامعه پایدار را شامل می شود.
این مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر برای استفاده از تمامی ظرفیتهای اشتغال کشور، نیازمند تعامل این سه ضلع هستیم، خاطرنشان کرد: امسال، سالی گرانبها برای تلاش و کوشش در عرصه تولید است.
وی با بیان اینکه رفع مشکل بیکاری، الگو شدن برای سایر ملل و رسیدن به اشتغال پایدار میتواند از مهمترین عوامل برای دستیابی به منویات مقام معظم رهبری باشد، افزود: در صیانت از سرمایههای ملی و افزایش بهرهوری با چالشهای جدی مواجه هستیم.
نائب رئیس کانون شوراهای کار استان مازندران تصریح کرد: تحقق روحیه خودباوری، تجدیدنظر در قوانین تولید سرمایهگذاری و تلاش برای رفع بروکراسی در این زمینه، جلوگیری قاطعانه اداره استاندارد و دستگاههای مرتبط از تولید کالای غیراستاندارد و تشکیل صندوق ملی سرمایهگذاری با امکان هرگونه برداشت با مصوبه مجلس از جمله اقداماتی است که تحقق فرمایشات رهبری را منجر میشود.
وی اذعان کرد: نهادینه شدن فرهنگ کارآفرینی در جامعه می تواند نام گذاری امسال را به گونه ای تحقق بخشد که با تکیه بر این فرهنگ، اقتصادی پویا و زنده را برای جامعه ایران اسلامی به ارمغان آورد.
شیر افکن افزود: با ایجاد سازمان هایی تحت عنوان حامی از کار می توان موانع قبل و بعد از کارآفرینی، بخش تولید و صنعت، بازارهای هدف برای صادرات و تولید، بهترین راه های خلاقیت و نوآوری را به افراد کارآفرین آموزش داد.
وی با اشاره به اینکه تولید ملی با استفاده از ظرفیتها، توانمندیها و قابلیتهای داخلی اعم از سرمایه و نیروی انسانی بومی تحقق مییابد، اظهار کرد: مسئولان تصمیم گیر باید قوانینی مصوب کنند که بتوان از این ظرفیت ها به نحو احسن با توجه به پتانسیل های علمی و بومی هر منطقه استفاده کرد.
پایان پیام/
نظر شما