ارائه راهکار برای ایجاد اشتغال ضروری است

فرماندار گچساران با بیان اینکه زمان برگزاری کارگروه اشتغال برای رسیدگی به مشکلات این حوزه کم است، یادآور شد: ارائه نظر و راهکار برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی با یک نشست یک‌ ساعته امکان ‌پذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، محمد شفیعی، فرماندار گچساران، ظهر امروز(28تیر) در جلسه شورای اشتغال و سرمایه ‌گذاری این شهرستان با بیان اینکه هم‌ اندیشی و ارائه نظر، مختص مسئولان نیست، گفت: هم ‌اندیشی اعضای این کارگروه می ‌تواند گره‌ گشای مشکل اشتغال باشد.


شفیعی با بیان اینکه این شهرستان دارای نعمت نفت و گاز فراوان است ولی بیکاری در این شهرستان بیداد می‌ کند، از مسئولان خواست با برنامه‌ ریزی دقیق و ارائه راهکار مشکل بیکاری را به حداقل برسانند.

 

وی خطاب به مسئولان کارگروه اشتغال این شهرستان با بیان اینکه زمان برگزاری کارگروه اشتغال برای رسیدگی به مشکلات این حوزه کم است، یادآور شد: ارائه نظر و راهکار برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی با یک نشست یک‌ ساعته امکان ‌پذیر نیست.

 

فرماندار گچساران با اشاره به اینکه بخش مهمی از جلسه آینده کارگروه اشتغال گچساران به تببین اهداف فکری اعضای این کارگروه اختصاص می‌ یابد، از مسئولان ادارات و نهادهای مرتبط با امر اشتغال خواست برای جلسه بعدی با تشکیل اتاق فکر و با مشورت با کارشناسان و متخصصان خود، به طور ویژه و با جدیت برای این موضوع وقت بگذارند.

 

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار گچساران نیز در این نشست گفت: قانون ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی در سال 89 و با هدف شناسایی و توسعه ظرفیت‌ های کسب و کار و ایجاد فرصت‌های شغلی برای اعضای خانواده‌ ها تصویب شد.

 

سید مرتضی سجادپور افزود:بانک مرکزی جمهوری اسلامی به نمایندگی از سوی بانک‌ های عامل، صندوق مهر امام رضا(ع) و برخی ادارات متولی امر اشتغال به عنوان مهم‌ ترین منابعی هستند که قانون مشاغل خانگی را مورد حمایت مادی خود قرار می ‌دهند.

 

سجادپور بیان کرد: قانون حمایت از مشاغل خانگی آنقدر با اهمیت بوده که از مجموع 235 ماده از قانون برنامه پنجم توسعه، افزون بر 13 ماده آن به موضوع اشتغال و بهبود فضای کسب و کار در کشور پرداخته است.


وی بیان داشت: با توجه به سند چشم ‌انداز و افق 1404 نیازمند رویکرد کارآفرینی در همه دستگاه‌ ها هستیم و مدیران در این زمینه باید برنامه ‌ریزی داشته باشند.

 

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گچساران هم گفت: برگزاری جلسات کار‌گروه اشتغال زمانی معنا پیدا می ‌کند که این جلسات دارای خروجی و نتیجه باشد.

 

عنایت خانپایه افزود:به دلیل کمبود اعتبارات پرداختی و تسهیلات و اینکه ادارات و نهادهای متولی امر اشتغال، گزارش ماهیانه و خاصی برای ارائه نداشتند، مشتاق برگزاری این جلسات نبودیم.


وی با بیان اینکه آمار بیکاری در گچساران بسیار بالا است، بیان داشت: آمار ثبت ‌نام افراد متقاضی و جویای کار در مراکز کاریابی گچساران افزون بر 14 هزار نفر است.

 

گفتنی است در این نشست، مسئولان دستگاه‌ های اجرایی گچساران مهم‌ ترین مشکلات خود را عدم تسهیلات و عدم نقدینگی از سوی بانک‌ های عامل اعلام و بر حل این موضوع تاکید کردند.


پایان پیام/

کد خبر 153284

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha