ارتقاء معارف کودکان با آگاهی دینی و رشد سلامت فکری مربیان ممکن است

کارشناس فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز علی حسین اصدقی، گفت: ارتقاء دانش و نشر معارف کودکان تنها با آگاهی دینی و رشد سلامت فکری مربیان ممکن خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، کارشناس فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز علی حسین اصدقی گفت: ارتقاء دانش و نشر معارف کودکان تنها با آگاهی دینی و رشد سلامت فکری مربیان ممکن خواهد بود.

 

کارشناس فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز، علی حسین اصدقی در گفتگو با خبرنگار شبستان با تشریح ضرورت برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی عنوان کرد: بر اساس تفاهم نامه ای که میان ستاد اقامه نماز و سازمان بهزیستی صورت گرفته است، با استفاده از اساتید و کارشناسان نماز برنامه های آموزشی به منظور ارتقاء سطح انتقال باورهای دینی در اولویت برنامه های آموزشی قرار گرفته است.

 

اصدقی با اشاره به لزوم پرورش توانمندی ها و مهارت های دینی کودکان به آموزش نماز افزود: حدیثی از پیامبر اکرم(ص)، است که فرموده اند: هر آنچه در کودکی به کودکان بیاموزیم چون نقشی است که بر سنگ نقش می بندد و با توجه به این حدیث ارزشمند بایستی باور کنیم که لزوم پرورش توانمندی ها و مهارت های دینی کودکان چون مهارت نماز تا چه اندازه ضروری و مورد لزوم است.

 

این مسئول ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه صورت گرفته میان اداره کل بهزیستی و ستاد اقامه نماز متخصصان و کارشناسان مذهبی در بحث نماز از قم برای آموزش تشریف می آورند و مبانی انتقال مفاهیم دینی به کودکان را به مربیان آموزش می دهند.

 

وی با بیان محتوای بسته های فرهنگی که در اختیار مربیان مهدهای کودک قرار می گیرد، عنوان کرد: به منظور روند مستمر در برقراری ارتباط با مربیان و ستاد اقامه نماز بسته های فرهنگی که شامل کتاب روش های پرورش احساسات مذهبی در کودکان و نوجوانان از غلامعلی افروز، کتاب پرتوی از اسرار نماز اثر حجت الاسلام محسن قرائتی و یک لوح فشرده آموزشی نماز که محصول ستاد اقامه نماز است، در اختیار مربیان قرار می گیرد.

 

اصدقی 2 فرم نظرخواهی را راهکاری به منظور نتیجه گیری از دستاوردهای اولیه دوره های آموزشی عنوان کرد و گفت:به منظور نتیجه گیری در زمینه ارزشیابی سطح آموزشی دینی 2 فرم نظرخواهی، از استاد و مدرس دوره و دیگری در اختیار مربیان قرار داده شده است.
 

وی انتظار دستاوردهای انتهایی دوره آموزشی را رشد عقلانی و دینی کودکان معرفی کرد و افزود: علاقمندی به زیبایی های دین و تکالیف آن با الزام انجام و تعهد به آن تنها با رئوفت و مهربانی ممکن می شود و انتظار می رود دستاورد حاصل از این آموزش رشد عقلانی و دینی کودکان باشد.
 

این مسئول خاطرنشان کرد: درخت برای رشد خود نیازمندی ها و ضرورت های قابل توجهی لازم دارد، ریشه ها باید عمیق باشند و محکم تا درخت رشد کرده و ارتقاء یابد، کودکان امروز آینده سازان فردا هستند که با ریشه های عمیق که معرفت دینی است، برای فردا سربلند خواهند بود.
 

در پایان این مسئول با اشاره به مزاحمت های اجتماعی بیان کرد: امروز جامعه ما با مزاحمت های اجتماعی بسیاری رو به رو است و درک مربیان از واقعیت جامعه و فهم آنان از انتقال مسائل دینی بار سنگین و قابل اهمیتی است.

 

پایان پیام/

کد خبر 153218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha