تبلیغات ضددین بارنگ انسان دوستی/صرف هزینه های هنگفت برای پوچی

مکاتب انحرافی نوپدید در واقع جریان های کاملا استکباری و استعماری هستند که از حمایت های بیرونی برخوردارند و با صرف هزینه های سنگین سعی در القاء تفکرات پوچ گرایانه خود دارند.

خبرگزاری شبستان//قم
اشاره:
بحث فعالیت مکاتب انحرافی و مروجان ادیان تاریخ مصرف گذشته، چندزمانی است که در کشورمان رنگ و بویی متفاوت به خود گرفته است. در این خصوص با حجت الاسلام والمسلمین احمد زادهوش، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفتگویی داشتیم تا ببینیم آیا فعالیت خاصی در مقابله با این وضعیت صورت گرفته و اگر اینگونه هست، به چه نتایجی دست یافته اند.


حجت الاسلام زادهوش در پاسخ به این پرسش خبرنگار شبستان اظهار داشت: دفتر تبلیغات اسلامی دراین خصوص برنامه های خاصی دارد. البته این فعالیت ها بسیار ضعیف است و همچنان با عدم استقبال مردم ایران روبروست. در خصوص مقابله با جریان های ضعیف و تحرکات مکاتب الحادی و فعالیت های ضد شیعی برنامه های متنوع و متعددی داریم.


نمونه ای از این فعالیت ها را نام می برید؟ از فعالیت های اصلی در این خصوص اطلاع رسانی های متعدد و مستمر و افزایش اطلاعات مبلغان بومی و محلی سراسر کشور در این زمینه است. تولید متون آموزشی و همچنین برگزاری دوره های دانش افزایی از جمله دیگر حرکت ها در این راستا است.


به نظر شما این اقدامات برای مجهز شدن مبلغان در برخورد با چنین مسائلی کافی است؟
باید در جواب شما بگویم که مبلغان ما در حد توان در این بحث ها وارد شده و برای تمام سوالات مطرح شده از سوی این مکاتب انحرافی پاسخ خوبی دارند ولی تقاضای ما از عناصر متولی و همچنین فعالان در امور فرهنگی و اجتماعی این است که در صورت مشاهده تحرکی خاص و یا اقدامات این مکاتب انحرافی در هر یک از نقاط کشور این موضوع را سریعا به دفتر تبلیغات اسلامی گزارش دهند تا اقدامات لازم در این خصوص انجام شود.


در زمینه این مکاتب ضاله توضیحاتی می فرمایید؟ ابتدای بحث باید متذکر شوم که اینها دین نیستند، جریانات ناسازگار و ضد فرهنگی هستند با مقاصد از پیش تعیین شده و در حال حاضر مقر اصلی شان در حیفاست. این نوع مکاتب انحرافی مثل بهاییت همگی معبد (حیفا) مقدسی دارند که کنگره جهانیشان در این معبد واقع در اسراییل برگزار می شود و پشتوانه های مالی آنها نیز در آمریکاست.


پس فعالیت های این مکاتب در شهرهای مختلف کشورمان نیز برنامه ریزی شده و با حمایت مالی همین کشورها است؟ این اتفاقات یک جریان کاملا استکباری و استعماری است که از حمایت های بیرونی برخوردار است. متولیان این مسائل با هزینه های مادی و معنوی فراوان اقدام به تبلیغ این مکاتب می کنند، گاها خبر از برگزاری محفل های خصوصی این جماعت به گوش می رسد. آنها سعی دارند تا با چنین اقداماتی به عضوگیری بیشتر برسند.


بر اساس اطلاعاتی که دارید، آیا این گروه های انحرافی توانسته اند به اهداف مورد نظر خود دست یابند؟ مردم ما هوشیارترند، حتی آن دسته از افرادی که به ظاهر مذهبی نیستند هم کاملا عاقلانه با این مسائل برخورد می کنند. بیشتر این مکاتب انحرافی به صورت یک حزب سیاسی و یا مکتب الحادی درآمده اند و مردم هوشمند ما به هیچ وجه چنین تفکراتی را جایگزین دین کامل خود نمی کنند، فقط مهم ترین مسئله در برخورد با مروجان این نوع مکاتب دوری کردن از هر گونه بزرگنمایی در کنار توجه به هشدارها است. همانگونه که در ابتدا گفته شد، ما برای برخورد با چنین مسائلی دوره های تدوین شده آموزشی برای مبلغان داریم که در صورت اطلاع رسانی از وجود چنین گروه ها و افراد با عناصر مطلع و تجهیزات مناسب حضور خواهیم یافت.

 

عدم موفقیت دشمنان در عین صرف هزینه های هنگفت

 

برنامه خاصی برای رصد فعالیت های این نوع مکاتب دارید؟ مسلما و بر اساس همین مجموعه رصدها که در همه شهرهای کشور صورت می گیرد، مطلع هستیم که برخلاف هزینه های هنگفت و تحرکات پرحجم مروجان این مکاتب به هیچ موفقیت خاصی دست نیافته اند، البته این نتایج نباید باعث غفلت ما باشد ولی در مجموع می توان گفت که مردم ایران از چنین مسائل و ترویج هایی استقبال خوبی ندارند.

 

تعلقات دینی، مهم ترین علت عدم استقبال از مکاتب انحرافی

 

دلیل این عدم استقبال چیست؟ بر اساس گزارش های محرمانه ای که از سوی خود این افراد و گروه ها مخابره شده و گاها در دسترس ما هم قرار می گیرد، مردم ایران به علت عرق مذهبی و اصالت های دینی شان (اسلام) و همچنین تعلق خاطر به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) علاقه ای به این مکاتب و فرقه ها ندارند و بر اساس برآیند این گزارش ها خوشبختانه مروجان این فرقه های ضاله در اکثر قریب به اتفاق موارد به بن بست می رسند. نکته دیگر در این خصوص این است که تقریبا همه این فرقه ها و فعالیت هایشان به نحوی وابسته به خارج از کشور است و حمایت های مراکز صهیونیستی و استکباری را به عنوان پشتوانه دارند. در همین خصوص هم گاهی اوقات ادعای خود را به مراکز حقوقی بین المللی می برند تا جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار بگذارند و با کسب آزادی بیشتر، راحت تر فعالیت کنند.


در خصوص تبلیغ آیین مسیحیت که در برخی از استان ها کمی شدت هم گرفته چه باید کرد؟ خوب این حرکت ها هم برنامه ریزی شده است و در قالب جریان های تبشیری است. 10 ها سال است که مبلغان آیین مسیح با چنین فعالیت هایی به دنبال مسیحی کردن قاره آفریقا بودند و به هدف خود نرسیدند. حتی مبلغینی هستند که تمام عمر مفید خود را (گاها 30 تا 40 سال) صرف تبلییغ این آیین در دیگر قاره ها کرده اند.

 

مبلغان تبشیری امروز خاورمیانه را به جای آفریقا هدف گرفته اند


امروز در آسیا به دنبال چه هدفی هستند؟ الآن هدف اصلی آنها خاورمیانه است و با اقدامات مختلف از جمله راه اندازی چند شبکه فارسی زبان رادیویی و تلویزیونی که از نام بردنشان امتناع می کنم به دنبال اهداف خود هستند. از دیگر اقداماتشان ایجاد کلیساهای خانگی است و یا توزیع رایگان کتاب های مربوط به این دین.


جذب مخاطب این افراد بیشتر از چه طریقی است؟ عمده ترین مسیر جذب آنها از مسیر جاذبه ابتذال است. آنها جدا از تبلیغ دین مسیحیت که مورد قبول مردم ایران است (ولی زمان اعتبار آن گذشته و اسلام نوع کامل ادیان الهی است که باید از آن تبعیت کرد چرا که دین ما آموزه های ناب تورات و انجیل را که از تحریفات مصون مانده در خود دارد و آن را به صورت تکامل یافته ارائه می کند) تبلیغات خود را با آموزه هایی همچون مهربانی و انسان دوستی همراه می کنند. پس در این طریق فرد هم می تواند، مومن به یک دین الهی باشد هم از لذت ها و هوس ها بهره مند شود و در نتیجه این نوع تبلیغات مخاطب اصلی خود را جوانان قرار می دهند. ولی قشر جوان ما می فهمند و بر اساس آموزه های دینی خود می دانند که مومن بودن با گناه نمی سازد و این راه تنها برای کسانی است که اهل ایمان نیستند.


انتظار شما از دیگر دستگاه های مسئول در این خصوص چیست؟ انتظار داریم غیر از هشدارها و روشنگری هایی که توسط مبلغان صورت می گیرد، دستگاه های امنیتی و انتظامی نیز با تلاش جدی تر سرنخ های این موضوعات را کشف کرده و قطع کنند.


پایان پیام/

 

کد خبر 152959

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha