اجرای طرح های احیای امر به معروف و نهی از منکر در آذربایجان غربی

معاون استاندار آذربایجان غربی گفت: در خصوص احیای امر به معروف و نهی از منکر، ناجا قوی ترین و با اعتمادترین طرح و برنامه های فرهنگی را در استان اجرا می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، ابراهیم فتح الهی، معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی، امروز ( 26 تیر) در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اینکه ناجا قوی ترین و با اعتمادترین طرح و برنامه ها را در استان اجرا می کند، گفت: این ماموریت ها و موفقیت ها نباید باعث شود که سایر سازمان ها از ماموریت های فرهنگی خود غافل شوند.


وی از بازسازی روحیه اعتماد مردم به پلیس پس از انقلاب اسلامی توسط نیروی انتظامی تجلیل کرد و افزود: تعدد ماموریت های پلیس به غیر آنچه که در ماموریت های سازمانی این نیرو وجود دارد نشان از اعتماد و حضور پر رنگ و پر تاثیر نیروی انتظامی دارد.


وی با تاکید بر اینکه باید برای بیان زیبایی های اسلام از روش های جذاب بهره برد،‌ افزود: در برنامه ریزی ها برای عامه مردم باید به زبان و ادبیات روز پیام های جدیدی ارایه شود بدین منظور می توان به وسیله کتاب ها و جزوات شکیل با هنرمندی خاص مخاطب را جذب کرد.


فتح الهی با بیان اینکه نباید به چند برنامه سازمانی در موضوع تبلیغ دینی اکتفا کرد، اظهار داشت: طراحی برنامه های برانگیزاننده در این خصوص ضروری است و باید نمونه هایی را به عنوان سمبلیک اجرایی کرد مثلا جشن روزه داری برای کسانی که برای نخستین بار رمضان امسال روزه خواهند گرفت در نوع خود جالب و جذاب است.


معاون استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه باید در برنامه ریزی ها به حرکت جمعی بهاء بیشتری داده شود، گفت: باید در سیاست گذاری های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر تدابیر رفتاری و ارشادی غلبه کند و برای قبل از وقوع حادثه برنامه ریزی شود که در این صورت موفقیت حتمی است.


وی وظیفه امر به معروف و نهی از منکر را رسالتی همگانی عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: همه اسلام نماز و روزه نیست، امر به معروف و نهی از منکر نیز جزء آموزه های دینی است و سازمان هایی مثل صدا و سیما و آموزش و پرورش باید در مقوله فرهنگسازی به کمک ستاد بیایند.


معاون سیاسی اجتماعی استاندار گفت: باید در جامعه شرایط به نحوی باشد که اصولا امکان گناه از بین برود چرا که بعد از وقوع جرم و گناه مقابله با آن هزینه بالایی دارد.


وی تاکید کرد: می توان در ادارات دولتی نیز امکان اختلاط را از بین برد و برای بانوان نیز باید امکانات محیطی را طوری فراهم کرد تا آنان بتوانند به راحتی در فضاهایی خاصی آزادی عمل داشته باشند و به ورزش و تفریح بپردازند.


فتح الهی راه اندازی پارک ویژه بانوان و مدارس ویژه دختران با امکان آزادی حجاب را از نمونه هایی ذکر کرد که می تواند امکان محیطی را برای سالم سازی جامعه به ارمغان آورد.


وی همچنین به استفاده حداکثری از ظرفیت اتحادیه های اصناف اشاره و تاکید کرد: در فرهنگ سازی جامعه اصناف بازار می توانند بسیاری از وظایف را بر عهده بگیرند. اتحادیه اصناف بازار برای استقبال از ماه مبارک رمضان می تواند هم تبلیغات شهری داشته باشد و هم تخفیف ویژه ماه رمضان را اعمال کند.


وی در عین حال ارتباط گیری با هیات امنای مساجد را یاد آور شد و افزود: ارتباط با معتمدین محله و هیات امنای مساجد برای پیشبرد اهداف ستاد احیاء بسیار موثر است.


وی  برگزاری کلاس های اخلاق برای رده های مختلف مدیریتی را مورد تاکید قرار داد و افزود: برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت برای کارکنان ادارات باید همراه با ایجاد جذابیت برای مخاطبان انجام شود علاوه بر آن لازم است دوره های ویژه تحت عنوان اخلاق مدیران برای مسئولان ارشد دستگاه های اداری استان برگزار شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 152361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha