به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، پروفسور محمدحسن غیبی در همایش فناوری اطلاعات در هزاره سوم و کاربرد آن در روابط عمومی در بندرعباس اظهار داشت: پول صلواتی در واقع اثر انگشت، اندازه دست، چهره نگاری، شبکیه چشم و DNA و «صدا» را شامل می شود که آمریکا نتوانست این کار (فناوری صدا) را انجام دهد؛ چراکه آنها بعد از 11 سپتامبر از طرح زیست سنجی استفاده کردند و صدا را نتوانستند تشخیص دهند؛ اما ما در آکادمی بین المللی فناوری های نوین پول صلواتی را تولید می کنیم.
فوق تخصص انرژی های نو، با بیان اینکه در این تکنولوژی هوش مصنوعی بکار رفته است، گفت: در آینده این تکنولوژی توسط دانشمندان ایرانی به جهانیان نشان داده می شود.
پروفسور غیبی ضمن یادآوری اینکه مالتی مدیا در دنیا اتفاق می افتد و امروز کشور ما به این حوزه احتیاج دارد، گفت: در هزاره سوم تمام مواردی که با پیشوند A شروع می شود ما با پیشوند V در دنیای مجازی دنبال می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در موقعیتی هستیم که می توانیم حمیت ایرانی خود را به کل جهان به شکل شکوفنده و بالنده ای ارائه دهیم تا در مسائلی که در دنیا اتفاق می افتد بتوانیم حتی جهشی بالاتر از آن داشته باشیم.
این محقق الکترونیک و کارشناس انرژی اتمی اظهار امیدواری کرد: با حمایت و اهمیت به توسعه اینترنت و توانمند کردن زیرساخت های شبکه اینترنت بستر ترغیب کننده و جذابی برای استفاده عمومی از این فناوری ایجاد شود.
وی خاطر نشان کرد: اپتک یعنی فناوری عملیاتی و این یعنی اگر در آموزش ها به صورت کاربردی و عملیاتی و سپس اجرایی وارد شویم در حقیقت مالتی مدیا را به صورت عملیاتی در آورده ایم؛ بنابراین امروز کشور ما به توسعه آموزشی در این حوزه احتیاج دارد.
غیبی با اشاره به اینکه بحث الکترونیک و فناوری های نوین که دارای پنج شاخص تجهیزات، سخت افزار، نرم افزار، گروه افزار و شبکه افزار است، ادامه داد: تکنولوژی مالتی مدیا یا چند رسانه ای به طور کلی به سه قسمت آموزشی، تبلیغاتی و کاربردی تقشیم می شوند که به علت استفاده از رسانه های گوناگون دیداری و شنیداری و برخورداری از پویایی به آسانی با کاربران ارتباط برقرار می کند و قادر است محیطی کاملاً تعاملی را فراهم کند.
وی در خصوص بخش آموزشی محصولات مالتی مدیا افزود: در این نوع از مالتی مدیا یا چند رسانه ای از تمام قابلیت ها برای تولید یک نرم افزار آموزشی استفاده می شود و در فضایی جذاب و متنوع در این گونه از نرم افزارها سعی می شود مفاهیم آموزشی به صورت تعاملی به مخاطبان آموخته شود.
این کارشناس مهندسی الکترونیک گفت: در حوزه تبلیغاتی محصولات چند رسانه ای در این قسمت با بهره گیری از قابلیت های کامپیوتر می توان از طرق مختلف از قبیل استفاده از عناصر دیداری و شنیداری مانند انیمیشن، صوت، عکس و غیره به هدف مطلوب دست یافت.
غیبی افزود: در بخش کاربردی محصولات چند رسانه ای نیز نرم افزارهای کاربردی از قبیل پخش کننده های صوتی و تصویری، برای ساخت خود دارای تعریف های استانداردی هستند که با ایجاد فضایی متنوع، خلاقانه، کاربردی و بهینه از قابلیت های ارائه شده توسط تکنولوژی محصول چند رسانه ای می توان بهره گرفت.
مدیر عامل شرکت طنین خلیج فارس هرمزگان نیز در این همایش به خدمات شرکت طنین خلیج فارس اشاره کرد و بیان داشت: این شرکت از سال 89 با هدف گسترش دانش فناوری اطلاعات با کادر جوان و دانش آموخته در زمینه های سامانه های پیام کوتاه مخابراتی، شبکه های محلی، بی سیم و فیبر نوری، طراحی وب سایت، تبلیغات به وسیله پیامک و تمامی خدمات فناوری اطلاعات تاسیس و طی یکسال گذشته توانسته است بخش عظیمی از مراکز دولتی و خصوصی استان را از این خدمات بهره مند سازد.
مهندس مجتبی قنبرزاده افزود: هم اکنون بیش از 40 اداره و ارگان از مشترکان این شرکت هستند که از جمله می توان به دانشگاه های آزاد بندرعباس، علوم و تحقیقات، آزاد بندرلنگه، صدا و سیما، سازمان تبلیغات، جهاد دانشگاهی، مجتمع فولاد، نیروگاه حرارتی بندرعباس، اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، بنادر و دریانوردی و اداره کل تامین اجتماعی نیروهای مسلح اشاره کرد.
وی برخی از خدمات این شرکت را سامانه پیام کوتاه مخابراتی با کد 3000 با امکانات ویژه بصورت دائمی، طراحی، اجرا و نگهداری انواع شبکه، خدمات طراحی انواع وب سایت های استاتیک، داینامیک و هوشمند سازی مدارس نام برد.
این کارشناس حوزه فناوری اطلاعات، ارائه خدمات در بخش های پست های برق، هواشناسی دریایی و ایستگاه های گاز را بخش دیگری از خدمات رسانی این شرکت عنوان کرد و گفت: انعطاف پذیری بالای سیستم عملیاتی و هوشمند بودن، سرعت، دقت، امنیت و کیفیت بالای انتقال اطلاعات از جمله دلایل استفاده از سیستم هوشمند است.
پایان پیام/
نظر شما