قبل از تماشای این تصاویر به دلیل دلخراش بودن آن از شما عذرخواهی می کنیم.
به گزارش خبرگزاری شبستان، انتشار صحنههای تکان دهنده از آتش زدن مسلمانان برمهای در حالی که برخی از کشورهای مسلمان! تمرکز خود را بر روی تحولات سوریه گذاشته و در مورد کشتار! مردم این کشور دادن سخن داده و تمام وقت رادیو و تلویزیونهای خود را صرف پرداختن به مسایل این کشور میکنند سوالات بسیاری را در ذهن متبادر میکند که از همان ابتدا پاسخ آن مشخص است. چند روزی است که بار دیگر خبر کشتار گسترده مسلمانان برمهای بر سر زبانها افتاده است. در کشوری که نظامیان همه کاره مملکت بوده، هندوها و بوداییهای اکثریت در تنها مسالهای که آزادی دارند، کشتار وسیع و گسترده مسلمانان است.
بر اساس این گزارش و به نقل از محدوده، در تازهترن کشتار مسلمانان توسط هندوها و بوداییهای افراطی در روستاها و مناطق شمال و شمال غربی این کشور، در حضور نیروهای نظامی و انتظامی برمهای تندروهای مذهبی به روستاهای مسلمان نشین حمله کرده و علاوه بر آتش زدن خانههای آنها، بسیاری را زنده زنده در آتش سوزانده، به زنان و دختران تجاوز کرده و باقیمانده را هم فراری دادهاند.
سران حکومت نظامی میانمار به جای پاسخگویی به این وحشیگری بوداییها و هندوهای افراطی مسلمانان ساکن در این کشور را مهاجران غیر قانونی خوانده که دو راه بیشتر پیش روی آنها نیست؛ یا اینکه از کشور خارج شوند و یا اینکه به اردوگاههای پناهندگان بروند.
تعداد مسلمانانی که هدف حملات افراطیهای مورد حمایت دولت قرار گرفتهاند بیش از 800هزار نفر است و مشخص نیست سازمانهای بینالمللی و به خصوص مدافعان حقوق بشر در این میان کجا هستند.
انتشار صحنههای تکان دهنده از آتش زدن مسلمانان برمهای در حالی که برخی از کشورهای مسلمان! تمرکز خود را بر روی تحولات سوریه گذاشته و در مورد کشتار! مردم این کشور دادن سخن داده و تمام وقت رادیو و تلویزیونهای خود را صرف پرداختن به مسایل این کشور میکنند سوالات بسیاری را در ذهن متبادر میکند که از همان ابتدا پاسخ آن مشخص است.
در این میان به نظر میرسد سازمان همکاری اسلامی به همراه کشورهای گروه همسایه برمه باید گروه تماسی تشکیل داده و با تحت فشار قرار دادن دولت برمه از ادامه جنایتهای گروههای تندرو در حق مسلمانان این کشور جلوگیری کرده و راه را برای رساندن کمکهای مردمی به آن باز کند.
در این میان وظیفه دو کشور بنگلادش – که مسلمانان برمهای مورد حمله سالها پیش از این کشور به برمه رفتهاند – و مالزی به عنوان همسایگان برمه بیش از پیش است و این دو کشور باید سکان اعتراض به نسل کشی مسلمان توسط تندورهای برمه ای و حمایت حکومت نظامی این کشور از آنها را را بر عهده داشته باشند.
حال باید دید کشورهایی که مشغول به راه انداختن حمام خون در سوریه برای رسیدن به منافع سیاسی خود هستند و هر روز ساز جدیدی را برای شعلهور کردن جنگ در این کشور کوک میکنند، آیا آن اندازه توانایی دارند که کشوری مانند برمه را ناچار به تن دادن به قوانین بینالمللی کنند یا اینکه توانایی آنها تنها در کشتن مسلمانان است!
شاید نکته جالت تر در این مورد عدم پرداختنن به این مساله مهم توسط رسانه های داخلی باشد که جا دارد مانند همه جای جهان از مسلمانان مظلوم برمه ای نیز حمایت کنند تا دستکم جان خود را در برابر هندوهای افراطی از دست ندهند.
پایان پیام/
نظر شما