کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان به خبرنگار شبستان گفت: هم اکنون 12 کانون تخصصی در مساجد استان فعال است که تا پایان سال 4کانون جدید دیگر به این تعداد اضافه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه کانون های تخصصی در تقویت برنامه های فرهنگی نقش موثری ایفا می کنند، اظهار داشت: ایجاد کانون های فرهنگی هنری به طور خاص به منظور احیای نقش فرهنگی و هنری مساجد و جذب نیروهای نوجوان و جوان به مسجد صورت گرفته می گیرد که رسالت کانون های تخصصی به مراتب بیشتر است.
این مقام مسئول، مهم ترین و کارآمدترین برنامه دبیرخانه ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور که هم سو با سیاست کلی نظام، هم راستا با چشم انداز و سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه و در راستای توسعه کیفی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور صورت گرفته را تشکیل کانون های تخصصی در مساجد عنوان کرد.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان گفت: کانون های تخصصی با تنوع بخشی به برنامه ها و فعالیت ها، تعمیق ریشه های نظری و عملی آن در حوزه های تخصصی و در تمام زمینه های دینی، اعتقادی، آموزشی، علمی، فرهنگی، خانوادگی، تربیتی، حقوقی و دیده بانی فضای فرهنگی کشور برای وصول جایگاه واقعی مساجد در جمهوری اسلامی، نقشی بی بدیل بر عهده دارند.
گلباغی با تاکید بر واگذاری و برون سپاری فعالیت های دبیرخانه امور مساجد به کانون های مساجد و مخصوصا کانون های تخصصی، خاطر نشان کرد: مدیر مسئولان کانون های تخصصی باید فضای مناسب برای اجرای برنامه ها را فراهم سازند تا سایر کانون های فرهنگی و هنری مساجد بتوانند از این شرایط برای ارائه برنامه های غنی بهره برداری کنند.
وی موضوعات تخصصی کانون های مساجد شامل قرآن و نماز، مهدویت، مشاوره، آموزش و پژوهش، کتابخانه ای، سمعی و بصری و تبلیغات (دیداری، شنیداری و تبلیغی)، مراسم، همایش ها، اردوها و نمایشگاه ها (گردشگری)، هنرهای تجسمی، شعر و ادبیات، سرود و آهنگ های انقلابی، هنرهای نمایشی، فن آوری اطلاعات و ارتباطات، ورزش، چهره به چهره و ایثار و شهادت از جمله موضوعات کانون تخصصی از ابتدای تاسیس کانون های تخصصی در سال 87 تاکنون عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما