به گزارش خبرگزاری شبستان، جواد جزینی، نویسنده داوریهای دقیق و روشن علمی را در جشنوارهها عامل تمایز دانست و گفت: من به شخصه در مورد داوریهای جایزه شهید غنیپور چیزی نشنیدهام و داوریهایش روشن و دور از حب و بغضهای شخصی بوده است.
جزینی ادامه داد: بهرهمندی از زرق و برق در جشنوارهها امروز تبدیل به یک جریان شده است، اما خوشبختانه در این میان جایزه شهید حبیب غنیپور از تجملات دور مانده است.
وی دولتی شدن را آغاز ایجاد مشکل در جشنوارههای ادبی دانست و یادآور شد: بیشتر جشنوارههای ما وابسته به نهادهای دولتی هستند و یا اینکه شبه دولتی به شمار میآیند، بنابراین استقلال یک جشنواره و دوری کردن از کارهای اداری عامل رشد آن است.
جزینی جایزه نوبل را جایزهای متنوع و جهانی دانست و تصریح کرد: علت اینکه جایزهای چون نوبل به ارزشمندی بالایی دست پیدا کرده، این است که در طول یک سال و با در نظر گرفتن تنوع آثار، دست به انتخاب میزند و جایزه مادیاش هم به نویسنده سود میرساند.
وی برگزاری جشنوارههای متعدد را عامل لوث کردن ادبیات برشمرد و ادامه داد: تعداد آثار ادبی ما بسیار کم است و تیراژ آنها قابل قبول نیست، بنابراین برگزاری جایزههای رنگارنگ منجر به لوث کردن ارزش ادبیات میشود.
پایان پیام/
نظر شما