به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیتالله علی اصغر معصومی، شب گذشته (22 تیرماه) در مراسم در دبیرخانه منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در هفته حجاب گفت: بیانات مقام معظم رهبری خطاب به زن های مسلمان دنیا ضربه ای برای شکست غربی ها بود.
وی با اشاره به جایگاه رفیع علم و علمآموزی خاطر نشان کرد: زنان در عصرحاضر باید درس بخوانند و در محافل علمی حضور یابند و کرامت خودشان را از نظر حیا، عفت و تقوی دنبال کنند و این نیز ضربه مهلک دیگری بر پیکر غرب که خواستار از بین رفتن کرامت زن در اجتماعند، خواهد بود.
در ادامه این نشست مجتبی اکبری، مدیر کل تشکل های سیاسی، اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد:طبق بیانات مقام معظم رهبری در کتاب دغدغه های فرهنگی مقام معظم رهبری، دغدغه اصلی مقام معظم رهبری فرهنگ است و بسیجیان و تشکلهای فرهنگی، سیاسی باید با عشق به ولایت جواب این دغدغه را بدهند.
وی ضمن تقسیم بحث به دو قسمت تحلیل وضعیت دانشگاه آزاد و تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد، خاطر نشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی باید فرهنگ دینی جاری و نقش روحانیت در آن ملموس و مشخص شود.
وی یادآور شد: تشکل ها در سطح دانشگاهها ابتدا باید اسلامی شوند سپس به کار سیاسی بپردازند زیرا در غیر این صورت به بیراهه خواهند رفت.
مدیر کل تشکل های سیاسی، اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تشکل های اسلامی، سیاسی موتور محرک نظام است و به لحاظ آرمان خواهی باید پیرو منویات مقام معظم رهبری باشند و فرمایشات وی را سر لوحه کار خود قرار دهند.
وی افزود: امروز نباید تشکل های سیاسی پیاده نظام جریان های قدرت احزاب در بیرون از دانشگاه باشد بلکه با نیروسازی، شایسته سالاری و نخبه پروری حرکاتی در قالب شرع و قانون داشنه باشند.
وی تصریح کرد: تشکل های از بین رفته باید احیا شوند و تفکر چند صدایی به جای تفکر تک صدایی در دانشگاهها حاکم و سیاست ورزی به جای سیاست کاری جایگزین شود.
وی اذعان کرد: در تشکل های اساتید باید تفکر ناب اسلامی و ولایی پرورانده و به تشکل های دانشجویی تزریق شود.
در ادامه، ملایی به نمایندگی از نماینده سابق تشکل های دانشجویی ضمن اشاره به تفاوت های سیاست بازی و سیاست کاری، گفت: اجرای دین، مسائل فرهنگی و سیاسی دستوری نیست بلکه باید بسترسازی شود و تاکنون بسترها فراهم نشده و این کار بسیار مشکل است.
وی افزود: پرداختن به بحث های علمی، پژوهشی و فرهنگی و تربیت نیرو های کارآمد در این عرصه ها اولویت اول در دانشگاه ها است.
در ادامه احمد علمشاهی، مدیر کل دفتر نظارت بر ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و عضو شورای مرکزی وزارت علوم، تحقیات و فناوری ضمن تاثیرگذار خواندن نقش تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه ها در انقلاب و قبل از آن در عرصه های مختلف گفت: تشکل های اسلامی در ایران سابقه دیرینه دارند و از زمان تاسیس دانشگاه تهران که اولین دانشگاه در ایران بود فعالیت تشکلها در مقاطع مختلف نیز آغاز شد.
وی تصریح کرد: کشور در حال حاضر به رشد خوبی در عرصه های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی رسیده و در این راستا تشکل ها نقش ارزنده ای داشته اند و همچنان باید در ارتقا و رشد فرهنگ و سیاست اجتماعی تلاش شود چرا که از نیازهای جدی جامعه فعلی است.
وی یادآور شد: ما در آینده نزدیک انتخابات ریاست جمهوری را در پیش داریم که فعالیت های تشکل های دانشجویی در سطح مشارکت مردم در انتخابات و ایجاد تحرک در جامعه و فضای باز در به روز کردن دیدگاهها در چهارچوب قانون موثر خواهد بود و سند درخشان دیگری در عرصه انتخابات خواهیم داشت.
همچنین در این مراسم مجتبی منتظری، نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در تشکل های دانشجویی استان خراسان رضوی به ارائه گزارش از فعالیت های تشکل های سطح استان پرداخت و گفت: در حال حاضر 18 تشکل در منطقه 9، 13 تشکل در سطح استان و 20 هیات دانشجویی در حال فعالیت هستند.
وی افزود: موسسات آموزش عالی در درجه اول وظیفه پرورش متخصصان در عرصه علوم را دارند ولی این کافی نیست بلکه خروجی ها باید متخصصان متعهد باشد که پرورش تعهد متخصصان در همین تشکل ها خواهد بود.
در ادامه جلسه علی جاوید، نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در تشکل های اساتید استان ضمن تبیین تفاوت تشکل های اساتید و دانشجویان، تشکل های اساتید را بسترساز فعالیت های تشکل های دانشجویان خواند.
گفتنی است در پایان رسمیت نمایندگی مجتبی منتظری، به عنوان نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در تشکل های دانشجویی استان خراسان رضوی و علی جاوید، به عنوان نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در تشکل های اساتید از سوی مدیر کل تشکل های سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
پایان پیام/
نظر شما