آموزش و پرورش سالم، مدیون حوزه علمیه است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: آموزش و پرورش سالم و بی عیب، مدیون حوزه علمیه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، ‌آیت الله غیاث الدین طه محمدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، عصر گذشته(21 تیر) در نشست مشترک ائمه جمعه، مدیران حوزه علمیه و آموزش و پرورش، گفت: در مجموع آموزش و پرورش و حوزه علمیه مدیون یکدیگرند و همکاری بین این دو مجموعه زمینه های پیشرفت جامعه را فراهم می کند.
 

وی اظهار کرد: انبیاء الهی برای تربیت انسان آمده اند و همه پیامبران الهی به نوعی معلم بودند بنابراین معلمان باید قدر این شغل را بدانند.
 

آیت الله محمدی یادآورشد: انسان موجودی است که برای کسب شناخت و معرفت آفریده شده بنابراین روحانیت و آموزش و پرورش باید بر اساس آموزه های دینی نسل های مختلف را در عرصه های مختلف آشنا کنند و شناخت و معرفت واقعی را به آنان منتقل کنند.
 

امام جمعه همدان گفت: هدایت یک انسان بسیار با ارزش است بنابراین باید وظایف خود را به خوبی انجام دهیم تا به رستگاری دست یابیم.
 

وی تصریح کرد: شغل معلمی بسیار مقدس بوده و هر کس که معلم است باید بداند که خداوند نعمت بزرگی به او بخشیده است.
 

امام جمعه همدان اضافه کرد: معلم متعهد، روح حیات طیبه را به کالبد دانش آموزان تزریق می کند، روحانیت نیز در این زمینه نقش مهمی دارد.
 

وی اذعان کرد: روحانیت در دوران غیب امام زمان(عج) نقش جهانی ایفا کرده اند و بر خلاف تمایلات دشمن موفق شده اند.
 

عباس حسنی محتشم ، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز در این نشست حضور روحانیت در مجموعه آموزش و پرورش را برای تربیت دانش آموزان ضروری خواند.
 

وی بیان کرد: روحانیت نقش مهمی در تربیت نسل آینده داشته بنابراین حضور آنان در تمامی عرصه ها به ویژه تعلیم و تربیت ضروری است.
 

وی اظهار کرد: نشست مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش فرصتی برای تسریع در رسیدن به اهداف مجموعه آموزش و پرورش است.
 

حسنی محتشم خاطرنشان کرد: امسال سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش به صورت رسمی در حال اجراست که این سند برگرفته از آموزه های دینی است.
 

وی  عنوان کرد: این نشست فرصتی برای تبادل تجربه و اندیشه است و به حوزه تعلیم و تربیت کمک زیادی می کند.
 

مدیرکل آموزش و پرورش همدان افزود: برای اجرای سند تحول، بسیاری از اندیشمندان و صاحب نظران، بخشهای مختلف سند تحول بنیادین را جزء به جزء بررسی کرده اند و بر اجرایی شدن هر چه سریعتر آن تاکید داشتند.
 

حسنی محتشم اظهار کرد: برای حضور روحانیت در مدارس باید توان و همت خود را با انرژی چندین برابر به کار گیریم تا بتوانیم از قابلیتها و شایستگی های آنان به خوبی بهره مند شویم.
 

مدیرکل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: در سطح استان فضا برای ورود روحانیت در تمامی عرصه ها به ویژه مجموعه آموزش و پرورش فراهم است.
 

حسنی محتشم اضافه کرد: امروز با توجه به اهداف شوم دشمن و تهاجم همه جانبه، نیازمند روشنگری قشر روحانیت در آموزش و پرورش هستیم که باید مجموعه روحانیت فرزندان و نسل آینده را نسبت به جنگ نرم و اهداف شوم دشمن آگاه کنند.
 

حسنی محتشم خاطرنشان کرد: استان همدان جزء استان های پیشتاز در اجرای سند تحول بنیادین است.
 

وی گفت: طرحهای 22 گانه بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه به صورت صد در صد در استان اجرا شده و امیداست با همکاری این دو مجموعه شاهد پیشرفت جامعه باشیم.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 151057

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha