به گزارش خبرنگار شبستان، سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست خبری نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم که امروز 21 تیر برگزار شد با اشاره به اینکه باید گفتمان دینی و قرآنی در جامعه حاکم شود، گفت: در ماه مبارک رمضان آمادگی مردم برای فراگیری آموزههای قرآنی بیشتر از روزهای دیگر است و ما در نمایشگاه قرآن تأکیدمان بر آموزش این نکات است.
وی اضافه کرد: اگر دیگران برای جزییات زندگی مردم ما تصمیم میگیرند ما نباید غافل باشیم و باید از منابع خودمان در این زمینه بهره بگیریم چرا که قرآن انسانساز است و بهرهگیری از آموزههای آن بر ما واجب است.
حسینی در ادامه به برپایی نمایشگاه قرآن و بهرهگیری از آموزههای قرآنی که به واسطه برپایی این نمایشگاه به مردم ارایه میشود، اشاره کرد.
وی همچنین با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و مطالبات ایشان در زمینه قرآنی گفت: باید فضایی مناسب و خوبی در جامعه در زمینه قرآنی حاکم شود و ما نیز همه داشتههایمان را ارایه دهیم و محصولات فرهنگی متنوعی ارایه شود تا مشوقی برای همه مردم در زمینه فراگیری آموزههای قرآنی باشیم.
وزیر ارشاد تأکید کرد: اگر بخواهیم بسیاری از مشکلات و ناهنجاریهای جامعه از بین برود باید کارهای اساسی و مبنایی شکل گیرد و به صورت تدریجی مردم نیز به آموزههای قرآنی پایبند میشوند و به طور طبیعی به وظایفشان در این حیطه عمل میکنند.
وی با تأکید بر اینکه توجه به قرآن توجه به کاری اساسی و مبنایی است در مورد برخی برنامههای نمایشگاه قرآن بیان کرد: در نمایشگاه امسال از برخی کتب جدید قرآنی رونمایی میشود. همچنین از خادمان قرآنی نیز طی مراسمی تجلیل خواهد شد. نمایشگاه قرآن امسال هم به مقوله آموزش، هم به مقوله پژوهش و هم تبلیغ و ترویج تأکید دارد و آن را در زندگی مردم تعمیم میدهد.
سیدمحمد حسینی با اشاره به شعار نمایشگاه امسال که «قرآن فرهنگ بیداری» نام دارد، گفت: امسال شاهد افزایش نهادهای دینی، نهادهای دانشگاهی و حوزوی و حضور فعال آنها هستیم، بخش عترت و ولایت پررنگتر از سالهای قبل در نمایشگاه امسال خودنمایی میکند. همچنین 30 محفل شبی با قرآن هر شب در نمایشگاه قرآن برگزار میشود. ناشرانی که آثار قرآنی دارند در بخش فروش الکترونیک و مکتوب فعالیت میکنند. همچنین معاونت هنری، سینمایی و فرهنگی در نمایشگاه قرآن حضوری فعال دارند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جلسه هیئت دولت روز یکشنبه اشاره کرد و گفت: در جلسه هیئت دولت بحث ایجاد معاونت قرآن و عترت مطرح و تصویب شد یعنی از این به بعد ما در وزارت ارشاد معاون قرآن و عترت داریم که این امر بیانگر اهتمام دولت به موضوع قرآن و همچنین رشد فعالیتهای قرآنی در کشور است چرا که بر اساس قانون هر وزارتخانه فقط پنج معاونت دارد اما اهمیت موضوع قرآن سبب شد تا این معاونت نیز به معاونتهای وزارتخانه اضافه شود.
پایان پیام/
نظر شما