شیوه نگارش خاطرات بازماندگان پهلوی، هفت حقیقت و یک دروغ است

محقق تاریخ معاصر و مولف کتاب "ده دیکتاتور فاسد تاریخ معاصر"، شیوه نگارش خاطرات بازماندگان پهلوی در القای مطالب دلخواه و تاثیر گذار خود را، شیوه هفت حقیقت و یک دروغ عنوان کرد.

دکتر غلامرضا احمدی، استاد تاریخ معاصر و مولف کتاب "ده دیکتاتور فاسد تاریخ معاصر" در گفتگو با خبرنگار شبستان که در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی صورت گرفت، به تحلیل شخصیت فاسد محمدرضا پهلوی پرداخت.


وی با بیان اینکه در سال های اخیر بازماندگان منفور خاندان پهلوی تلاش های فراوانی برای مظلوم نمایی خاندان سلطنتی و شخص محمدرضا کرده اند، گفت: متاسفانه حجم کتب منتشر شده در این مورد که معمولا از طریق وابستگان به رژیم به نگارش درآمده است، در تیراژ بالا در داخل و خارج کشور به چاپ می رسد.


دکتر احمدی خاطرنشان کرد: رویه موجود در اغلب این کتب بازگویی برخی اسرار ناگفته از داخل دربار است که در نگاه نخست به نظر می رسد، شاه و اطرافیان ایشان را رسوا می سازد اما حقیقت این است که این کتب نتایجی برعکس در جامعه دارند.


این محقق تاریخ معاصر اذعان کرد: این کتب علاوه بر اینکه یاد و خاطره رژیم از هم پاشیده پهلوی را در اذهان زنده نگاه می دارد، با استفاده از شیوه هفت حقیقت و یک دروغ سعی در القای مطالب دلخواه و تاثیر گذار در لابلای مطالبی است که به ظاهر به ضرر دربار پهلوی نگاشته شده است.


این استاد دانشگاه یادآور شد: مظلوم نمایی شاه در عدم تمایل وی به خونریزی حتی از سوی اربابان وی نیز مورد تمسخر قرار گرفته است.


مولف کتاب ده دیکتاتور فاسد تاریخ معاصر با بیان اینکه گذشت زمان نمی تواند برجنایات شاه پرده پوشانی کند، تاکید کرد: حقایق تاریخی باید بسیار شفاف برای مردم به خصوص جوانان و نسل سوم که تحویل گیرندگان انقلاب اسلامی هستند، بیان شود چرا که این حقایق سندی زنده از تاریخ جنایات پهلوی هستند.


این محقق تاریخ معاصر با اشاره به تلفات ناگفته دو قیام 15 خرداد 42 و 17 شهریور 57 خاطرنشان کرد: شاید اگر تنها این دو قیام و نحوه برخورد عوامل رژیم و شاه با مردم بی دفاع به خوبی مشخص و بیان شود، نسل های آینده در برابر موج تبلیغات مسموم سلطنت طلبان بیمه خواهند شد.


پایان پیام/
 

کد خبر 15069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha