اثرات مثبت روزه داری بر وضعیت تغذیه چیست؟

یک متخصص تغذیه گفت: روزه داری با استراحت دادن به دستگاه گوارش و فرستادن خون کافی به سراسر نقاط بدن باعث ایجاد فرصت کافی برای فعالیت مناسب و کمک به سلامت بدن می شود.

دکتر احمدرضا درستی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار شبستان با اشاره به آیه "فلینظر الانسان الی طعامه" گفت: این آیه بخوبی نمایانگر این مطلب است که غذای انسان باید حلال و پاکیزه و مناسب باشد و انسان به نوع غذا، مقدار و تناسب آن و کلیه شرایط مرتبط بخوبی توجه داشته باشد.

 

وی افزود: روزه داری مناسب برای افراد واجد شرایط، نه تنها موجب لطمه زدن به بدن نمی شود، بلکه روزه داری می تواند به تغذیه مناسب کمک شایانی کند. اسلام روزه را برای تمام افرادی که قادر به روزه داری باشند، واجب کرده است و امروزه علم تغذیه بخوبی نقش و تاثیر مثبت روزه داری بر سلامت انسان را شناخته است.
 

این متخصص تغذیه درخصوص روزه داری و تاثیرات آن بر سلامت جسم اظهار کرد: روزه دار با استراحت دادن به دستگاه گوارش و فرستادن خون کافی به سراسر بدن بویژه به دستگاه مغزی-عصبی به سلامت بدن و ایجاد فرصت کافی برای فعالیت مناسب و کافی فکری و همچنین عبادات سازنده، به سلامت بدن کمک بسیار می کند. در عین حال نباید تصور کرد که روزه نباید منجر به اندکی بی حالی و احساس گرسنگی شود بلکه این حالات بطور طبیعی در روزه داری در افراد سالم نیز حادث می شوند.
 

وی خاطرنشان کرد: روزه داری حتی در کسانی که لاغر و یا دارای وزن طبیعی هستند نیز به بدن فرصت می دهد تا بدن آنها چربیهای زمانمند را بسوزاند و پس از پایان دوره روزه داری، بجای آنها چربی لطیف و تازه و مناسبتری را جایگزین کند. برای افرادی که چربی بیش از حدی را در بدن خود ذخیره دارند نیز فرصت مغتنمی فراهم می شود تا مقداری از آنها را برای تولید انرژی به مصرف رسانند و از اضافه وزن خود بکاهند.
 

پایان پیام/

کد خبر 150628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha