به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید موسی بلادیان رئیس ستاد اقامه نماز خوزستان، صبح امروز(6 بهمن) در گردهمایی دبیران اقامه نماز دستگاههای اجرایی استان که در محل اتاق بازرگانی برگزار شد، گفت: تمام اعمال به ویژه نماز و واجبات الهی بر محوریت ولایت و اعتقاد به این اصل قابل پذیرش است.
وی اظهار داشت: اگر نماز را اصل و اساس تمام عبادتها و اطاعتها بدانیم میتوان کارها را در زندگی در مسیر سعادت و عاقبت به خیری رهنمون کرد و حتی به سرمنزل واقعی نیز رساند.
بلادیان، برپایی نماز در ادارات و دستگاههای اجرایی آن هم در اول وقت را یک توفیق توصیف کرد و افزود: ترویج و فرهنگسازی نماز اول وقت و برپا کردن آن جزو اصول و ارزشهای جامعه است، که باید نهادینه شود.
رئیس ستاد اقامه نماز خوزستان، مسجد را سنگر و پایگاه سیاسی و عبادی دانست و ادامه داد: امام جماعت محور و مدار اصلی انجام این واجب الهی است و خداوند متعال نیز بیشترین اجر و پاداش را به نماز جماعت به خاطر همین اصل، اعطا میکند.
وی تصریح کرد: در سالهای اخیر تلاش کردیم در دستگاههای اجرایی استان خوزستان نماز جماعت به وقت اقامه شود و در این زمینه سال گذشته بسیاری از ادارات این برنامه را به طور خودکار اجرا کردند.
رئیس ستاد اقامه نماز خوزستان، از ارزیابی دستگاههای اجرایی اعم از دولتی و غیردولتی در زمینه اقامه نماز خبر داد و اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم در این ارزیابیها دستگاههای منتخب و برتر را شناسایی و از آنها قدردانی کنیم.
وی نماز را مایه ابهت و شوکت نظام اسلامی دانست و اذعان داشت: برپایی نماز جماعت از نمادها و نشانههای این شوکت است و گاه دشمن را چنان به هراس و نگرانی میاندازد، که از صدها اقدام دیگر مؤثرتر است.
بلادیان، نماز را مانع گسترش خطا، گناه و منکرات در جامعه، دانست و یاد آور شد: نمازی که به انسان بصیرت و آگاهی بخشد، نجاتبخش است و به دنبال آن نیز اطاعت از ولایت، اصل و پایه پذیرش چنین احکام شرعی می باشد.
وی جامعه اهتمامکننده به نماز و تلاوت قرآن را جامعهای سعادتمند و حرکتکننده در مسیر حقانیت و معرفت توصیف کرد و ادامه داد: به یقین در چنین جامعهای نه تنها فساد و منکرات جایی برای رشد پیدا نمیکند بلکه حقی نیز از کسی ضایع و باطل نمیشود.
رئیس ستاد اقامه نماز خوزستان، عنوان کرد: اقامه نماز نه تنها بحثی فردی بلکه بحثی اجتماعی است و امام حسین (ع) در روز عاشورا با خواندن نماز در وقت آن، اقامه نماز را حیات داد و آن را زنده کرد.
بلادیان، بیان کرد: ما مسئول اقامه نماز در ادارات و جاهای دیگر هستیم اما نه مسئول خواندن نماز، از این رو باید به گونهای فرهنگسازی کنیم که چه در محل باشیم و چه نباشیم نماز برپا شود و حتی کارمندان به برگزارنشدن آن اعتراض کنند.
وی با بیان اینکه اگر فرهنگسازی، الگوسازی و رفتارسازی انجام شود، حوزه نماز متحول خواهد شد، خاطر نشان کرد: مسئول نماز یک دستگاه اداری باید طوری در اداره محل خدمت خود مدیریت کند که فرهنگ اقامه نماز در آن دستگاه نهادینه شود.
بلادیان، با بیان اینکه برای نهادینه کردن این موضوع در درجه اول باید فرهنگسازی صورت گیرد، افزود: با برگزاری جلسات، مسابقه، بازخوانی آیات و روایات مربوط به اقامه نماز و برنامه های ترغیبی و تشویقی می توان این موضوع را نهادینه کرد.
وی با بیان اینکه نماز زیارت خداست و اذان و اقامه نیز دالان ورودی به این زیارتگاه است، گفت: بعد از فرهنگسازی باید الگوسازی صورت گیرد و بهترین الگو در این زمینه ائمه، بزرگان و علما هستند و در مرحله نهایی نیز نیازمند رفتارسازی هستیم.
پایان پیام/
نظر شما