حجت الاسلام رحمت الله اروجی، مدیرکل سازمان تبلیغات چهارمحال و بختیاری، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: حسین بهبودی، مدیر امور استان ها و مؤسسات سازمان دارالقرآن الکریم در سفر هفته گذشته خود به استان دلیل توقف اجرای این طرح در سال گذشته را کمبود اعتبارات و مشکلات خاص جمعیت عشایری برشمرد.
وی با اشاره به توافقات انجام شده با نماینده ولی فقیه در امور عشایر کشور برای ادامه اجرای این طرح قرآنی در سال 91، افزود: به کارگیری نیروهای بومی در امر تبلیغ و قرآن آموزی عشایر و استفاده از شیوه ها و تجربیات وزارت آموزش و پرورش در امر تحصیل دانش آموزان عشایری از مهمترین موارد مورد توجه برای تهیه طرح مطالعاتی خیمه های قرآن عشایری است.
وی تصریح کرد: این مقام مسئول همچنین از رتبه بندی مؤسسات قرآنی کشور خبر داد و با انجام این امر، تمامی مؤسسات قرآنی کشور باید تا پایان شهریور امسال برای ارائه مدارک و قرارگرفتن در سه سطح تعیین شده و همچنین بخش خانه های قرآن شهری اقدام کنند.
حجت الاسلام اروجی، خاطر نشان کرد: هم اکنون بیش از هزار و 700 مؤسسه قرآنی در کشور فعال است که پس از رتبه بندی، امکان کیفیسازی فعالیتها، احصای مؤسسات بر اساس تواناییها و ایجاد امکان تعامل منطقی با این مراکز فراهم می شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در ادامه از برگزاری 29 نشست تخصصی و عمومی مهدویت با حضور استادان و طلاب جامعة المصطفی(ص) العالمیه همزمان با نیمه شعبان در استان خبر داد و گفت: این نشست ها همزمان با برگزاری چهارمین همایش بین المللی «مهدویت از دیدگاه ادیان و مذاهب » در شهرکرد برگزار شد.
وی اظهار داشت: این نشست ها به منظور بهرهگیری دانشجویان، طلاب مدارس حوزه علمیه، روحانیون مستقر، مبلغان، مسئولان هیئت های مذهبی، اعضای کانون مداحان، بانوان فعال در عرصه فرهنگ دینی و کارکنان ادارات و ارگان های دولتی و همچنین علاقه مندان به علوم اسلامی از حضور استادان برجسته این همایش تخصصی مهدویت برگزار شد.
حجت الاسلام اروجی، مهدویت و دوران آخر الزمان، ظهور منجی در ادیان الهی، وظایف منتظران ظهور، غیبت امامت مهدی (عج) و تفسیر آیات و روایات درخصوص منجی عالم بشریت را از موضوعات این نشست ها بیان کرد و افزود: شهرهای شهرکرد، اردل، چلگرد، فارسان، فرخ شهر، لردگان، دستنا، شلمزار، سورشجان، بن، هفشجان و گهرو و روستاهای شمس آباد و چم زین از سیزدهم تا پانزدهم تیر میزبان نشست های تخصصی و عمومی مهدویت بودند.
گفتنی است، چهارمین همایش بین المللی مهدویت از دیدگاه ادیان و مذاهب از دوازدهم تا پانزدهم تیر با حضور 160 طلبه ی غیر ایرانی از 35 کشور و به میزبانی مرکز بین المللی جامعة المصطفی العالمین در دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما