به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام المسلمین سید قادر طباطبایی، مسئول مرکز پاسخ گویی به شبهات طریق تبریز در مسجد جدید الاحداث موسی بن جعفر (ع) سرخاب به تشریح اهمیت مسجد سازی و عمران در اسلام پرداخت.
وی گفت: مساجد به عنوان نهاد عبادت و مرکز تجمع مسلمین مطرح و شناخته می شوند و باید به این موضوع از منظری مادی و معنوی نگریسته شود.
مسئول مرکز پاسخ گویی به شبهات طریق تبریز تاکید کرد: بر خلاف تصور موجود مساجد تنها مرکز عبادت نیستند، بلکه ستادی برای ساماندهی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی به شمار می روند و در مقاطعی از تاریخ مرکز قضاوت و علم آموزی به صورت تخصصی نیز بوده اند.
مسئول مرکز پاسخ گویی به شبهات طریق ادامه داد: عمران مساجد یک ضرورت مهم اجتماعی است که مردم و مسئولان در آن سهم دارند و در حال حاضر مساجد بسیاری به علت فرسودن بودن ساختمان، نیازمند نوسازی و تجدید بنا هستند که باید مومنین در این راستا پیشگام شوند.
طباطبایی به نیازهای فکری و عقیدتی جوانان مسجدی اشاره کرد و گفت: راه اندازی مرکز پاسخ گویی به شبهات در هر مسجد یک نیاز است که متاسفانه مورد غفلت واقع شده است.
حجت الاسلام حسین رضائی شند آباد، امام جماعت این مسجد نیز با اشاره به آیاتی از کلام وحی، تصریح کرد: طبق آیات کریمه قرانی مسجد سازی یک توفیق و عبادت منحصر به فرد است که هر کسی لیاقت بهره مندی از این توفیق را ندارد.
وی همچنین با بیان اینکه ظرایف عمیقی در تفسیر مربوط به آباد کردن مساجد در آیات قرآن مجید وجود دارد، تصریح کرد: این امر و آباد نموده مساجد از طرق مختلفی امکان پذیر است که نیل به هریک از آنها خود عنایت و توجهی خاص را می طلبد.
رضایی گفت: آباد ساختن مساجد یک توفیق خاص است و آباد ساختن مساجد در بعد معنوی نیز دارای اهمیت خاص است.
وی خاطرنشان کرد: در واقع اسلام آبادی حقیقی را در حضوری معنوی و خود آگاهانه می داند و به همین جهت آبادی مسجد در بعد معنوی دارای اهمیتی خاص است.
امام جماعت این مسجد تاکید کرد: باید زمینه حضوز جوانان و نوجوانان در مسجد فراهم شود که این امر خود به معنای آبادی مسجد است.
وی با اشاره به مشارکت خیران در احداث این مرحله از مسجد، تصریح کرد: تکمیل نیازهای دیگر این مسجد نیز همکاری خیران را که اجر اخروی رابه همراه دارد، می طلبد.
وی تصریح کرد: تامین نیازهای مسجد توسط افراد غنی موجب خواهد شد تا جامعه اسلامی در مسیر رشد کمالات معنوی گام ای بزرگی بردارد، چرا که بدون وجود ابنیه مذهبی و معنوی زیبا نخواهیم توانست در امر تبلیغات مذهبی موفق باشیم و امرزوه ظاهر زیبای ابنیه از ضروریات کار تبلیغاتی مذهبی است.
پایان پیام/
نظر شما