به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، کوروش صادقی در نشست خبری اظهار داشت: در سال گذشته شش هزار و 500 هکتار از اراضی استان به کشت ذرت اختصاص یافت که پس از برداشت 50 هزارتن محصول ذرت با میانگین عملکرد8/7 تن در هر هکتار عاید کشاورزان شد.
وی با اشاره به میزان سطح زیرکشت ذرت در سال جاری، افزود : در سال جاری با توجه به قیمت مناسب فروش ذرت دانه ای در سال گذشته پیش بینی می شود، بیش از شش هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت این محصول اختصاص یابد که پس از پایان فصل برداشت پیش بینی می شود بیش از 50هزار تن با عملکرد8/7 تن در هر هکتار برداشت شود.
وی استفاده ذرت را جهت دام و طیور برشمرد و گفت: به ترتیب شهرستان حاجی آباد، رودان، میناب از مناطق عمده کشت و تولید این محصول در استان هرمزگان می باشند و شهرستان حاجی آباد یکی از نقاط مهم تولید ذرت در استان به شمار می رود که در دهستان های فارغان، آشکارا و طارم از نقاطی است که بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است.
صادقی اظهارداشت: مبارزه تلفیقی با آفات و بیماری ها، تغذیه مناسب، اجرای برنامه های ترویجی به منظور افزایش بهره وری و راندمان تولید در واحد سطح در دستور کار این مدیریت است.
مدیر زراعت در پایان، فصل کاشت ذرت را اوایل تیرماه تا اوایل شهریورماه و فصل برداشت این محصول را از از ابتدای دی ماه تا نیمه بهمن ماه ذکر کرد.
پایان پیام/
نظر شما