مهمترین رسالت نخبگان مسجدی اقامه امر به معروف و نهی از منکر است

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه شناخت معروف ها و منکرها برای یک نخبه ضروری است، گفت: مهمترین رسالت نخبگان مسجدی اقامه امر به معروف و نهی از منکر است.

به گزارش خبر گزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام حمید رضا سلیمانی، دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور شب گذشته(19تیرماه) در مراسم افتتاحیه کنگره 'نخبگان روستایی' با بیان اینکه حفظ روحیه استقامت در احیای امر به معرف و نهی از منکر موجب نهادینه شدن ارزش های دینی می شود،اظهار داشت: انتظاری که از نخبگان مسجدی در جامعه است از دیگران نیست.

 

وی با اشاره به این مطلب که 5هزار کانون فرهنگی و هنری مساجد در روستاهای سراسر کشور فعال هستند تصریح کرد: مسئولان این پایگاه های فرهنگی و هنری رسالت خطیری را برعهده دارند چرا که آگاهی دادن مردم روستاها برای نخبگان مسجدی این مناطق یک تکلیف است.

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه در حال حاضر در 63هزار روستای کشور بالغ بر 22میلیون نفر جمعیت زندگی می کنند، افزود: دعوت به خیر و انکار از منکر در روستا ها وظیفه پرچم داران دین اسلام و سربازان مسجدی است.

 

وی با اشاره به اینکه اگر در جامعه مسئله امر به معرف و نهی از منکر مورد خدشه قرار بگیرد دعاها استجابت نمی شود، گفت: از نگاه فرهنگ دینی معروف به چیزی اطلاق می شود که از نظر عقل و نقل پسندیده باشد و فعال فرهنگی باید با این شاقول مسئله امر به معرف و نهی از منکر را در جامعه احیا کنند.

 

وی با بیان اینکه رسالت ما فعالان فرهنگی در مسئله امر به معروف و نهی از منکر تذکر دادن است، افزود: با نفوذ تهاجم فرهنگی و غرب گرایی در جامعه باور ها و ایمان متزلزل می شود و فرهنگ غرب امروز به دنبال بی تفاوتی نسبت به یکدیگر در جوامع اسلامی است.

 

حجت الاسلام سلیمانی با اشاره به اینکه مسئله امر به معروف و نهی از منکر تنها در بعضی از مسائل خلاصه نمی شود، اظهار داشت: امر به بهداشت مسجد رسالتی است که بر دوش نخبگان مسجدی است و همه ما باید به این مسائل توجه خاصی داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه جامعه مهدوی جامعه ای است که امر به معروف و نهی از منکر در آن موج می زند، تصریح کرد: تربیت شدگان مساجد باید کسانی باشند که پرچمدار مکتب اهل بیت(ع) و امام زمان(عج) باشند.

 

حجت الاسلام سلیمانی اظهار داشت: اولین گامی که در زمینه امربه معروف و نهی از منکر باید برداشت توجه به نفس خود است چرا که اگر انسان خودساخته نباشد نمی تواند دیگران را هدایت کند.

 

مشاور وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه گام بعدی توجه به خانواده است چون خانواده مثال کشتی است که همه اعضا سوار آن شده است و اگر کوچک ترین آسیبی بر کشتی وارد شود همه اعضا احساس خطر می کنند، تصریح کرد: بعد از این دو مرحله سراغ اقوام، همسایگان، دوستان و کسانی که با آنان سر و کار دارید بروید چرا که اگر شما نخبگان مسجدی این گروه را کنترل کنید و روحیه استقامت را در این مسیر حفظ کنید دیگر تهاجم فرهنگی نمی تواند در بین جامعه نفوذ کند.


گفتنی است، نخستین کنگره نخبگان فرهنگی و هنری روستایی و عشایری کشور به مدت چهار روز و با حضور 500 نفر از نخبگان در مشهد در حال برگزاری است.

 

پایان پیام/
 


 

کد خبر 149800

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha