حجت الاسلام مسعود صفی یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با بیان مطلب فوق به خبرنگار شبستان گفت: از این تعداد پایگاه 21 مورد در سنندج، 19 مورد در قروه، 19 مورد در بیجار، 17 مورد در مریوان، 20 مورد در سقز، 14 مورد در بانه، 15 مورد در کامیاران، 13 مورد در دیواندره و 12 پایگاه نیز در دهگلان برپا شده است.
وی با بیان اینکه فعالیت این پایگاه ها از 10 تیرماه در سطح استان آغاز شده و تا پایان شهریور ماه سال جاری ادامه دارد، افزود: ایجاد ارتباط عاطفی بین مدرسه و مسجد برای جوانان، تقویت جنبه های معنوی و اخلاقی دانش آموزان با اغتنام از فرصت معنوی ماه های مبارک شعبان و رمضان از اهداف راه اندازی این پایگاه هاست.
مدیر کل تبلیغات اسلامی کردستان اظهار داشت: تدارک سنگر ویژه فرهنگی در مواجهه با تهاجم فرهنگی دشمن در جنگ نرم و تعمیق باورها و آموزه های دینی و فرهنگی به عنوان تنها نسخه نجات بخش در میان نسل نو از از دیگر اهداف برپایی پایگاه های اوقات فراغت است.
وی به مشخصات کلی اجرای این طرح در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده از سوی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان پایگاه های تابستانی در قالب بوستان های معرفت که ویژه دانش آموزان ابتدایی و راهنمایی و هسته های فرهنگی جوان که ویژه دانش آموزان دبیرستانی و راهنمایی است، طراحی شده است.
به گفته وی، در بوستان های معرفت مفاهیم دینی و اخلاقی از طریق روش های جذاب با حضور روحانی و مربی قرآنی به دانش آموزان منتقل می شود.
حجت الاسلام صفی یاری خاطرنشان کرد: در این پایگاهها در سطح مدارس، مساجد، حسنیه ها و پارک های استان برگزار می شود، روخوانی قرآن کریم، آزمون نماز، مسابقه حفظ چهل حدیث، آموزش نقاشی، خطاطی با رویکرد رمضان و قرآن، گفتمان والدین و برنامه های ورزشی و پرورشی و... برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما