برنامه های اوقات فراغت از محورهای اشتغال و تولید ملی است

نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل، هدایت و مدیریت صحیح برنامه های اوقات فراغت را سرمایه گذاری در آموزش بهینه دانست و گفت: برنامه های اوقات فراغت یکی از محورهای اشتغال و تولید ملی است.

عباسعلی منصوری، نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل به خبرنگار شبستان گفت: اجرای برنامه های ورزشی، هنری و فرهنگی برای جوانان در این اوقات، پیشگیری از هدر رفت استعدادهای جوانان به عنوان سرمایه ها و آینده سازان کشور است.


وی با اشاره به اینکه اوقات فراغت مقوله ای در ارتباط با نسل جوان، دانش آموزان، دانشجویان، کارمندان و کارگران پس از تحصیل و کار است، افزود: همه این اقشار برای گذران ساعات فراغت از کار و تحصیل نیاز به یک برنامه ریزی صحیح، سازنده و نشاط آور دارند تا با انرژی مضاعف جسمی و روحی دوباره خود را برای دوره جدید کار و تحصیل آماده کنند.


به گفته وی، اجرای برنامه های صحیح، اصولی و مطلوب اوقات فراغت نقش موثری در جان، جسم و افزایش توان کاری این اقشار دارد که تحقق این امر مستلزم برگزاری کلاس ها و دوره های متناسب با هر سن، قشر و شغل خاصی نه تنها در ایام فراغت تابستان بلکه در تمامی ایام فراغت افراد در سال است.


این عضو فراکسیون کارگری مجلس با تاکید بر اینکه برنامه های اوقات فراغت نباید منحصر به فصل تابستان باشد، افزود: اوقات فراغت فقط خاص جوانان نیست بلکه این اوقات برای همه اقشار و مشاغل وجود دارد.


منصوری با اشاره به قشر زحمت کش و تلاشگر کارگران افزود: کارگران از اقشاری هستند که نیاز به داشتن دوره های ویژه ایام فراغت برای ایجاد شادابی ، افزایش اطلاعات به روز و سطح تجارب علمی شان دارد.


وی گردشگری را یکی از محورهای برنامه های اوقات فراغت دانست و گفت: با برگزاری تورهای گردشگری برای کارگران و بازدید از نقاط قوت صنعتی، طبیعی و دیگر مراکز تولیدی کشور علاوه بر سپری کردن مطلوب اوقات فراغت و بالا بردن توان علمی و عملی آنها از طریق تعامل با دیگر گروه های هم صنف خود می توان نقش مثبتی در راستای توسعه و پیشرفت مراکز تولیدی و واحدهای صنعتی آنها ایفا کرد.


به گفته وی، درسال جاری که توسط مقام معظم رهبری به نام «تولید ملی و حمایت از کسب و کار ایرانی»نامگذاری شده است اجرای این گونه برنامه ها فراتر از برگزاری دوره های خاص آموزشی بومی و محلی برای کارگران گام موثری در راستای تحقق افزایش تولید ملی، حمایت از رشد و توسعه کسب و کار ایرانی است.


 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پیشنهاد این طرح در کمیسیون فرهنگی و دیگر کمیسیون های مرتبط با این امر در مجلس، گفت: با توجه به اینکه عضو فراکسیون کارگری نیز هستم هر چه بهتر اجرا شدن برنامه های متنوع و مفید اوقات فراغت را پیگیر می شوم.


منصوری، طرح موضوع برنامه های اوقات فراغت در بخش گردشگری با هیأت رئیسه دولت را تاکید کرد و گفت: اختصاص یارانه توسط دولتمردان برای ویژه برنامه های اوقات فراغت در موضوعات ورزشی هنری فرهنگی می تواند یکی از راهکارهای پیشگیری در کاهش هزینه های درمانی باشد.


وی با اشاره به اینکه پیش بینی اعتبارات اوقات فراغت، هزینه برای نشاط افراد جامعه است، تصریح کرد: این امر می تواند از بروز بسیاری بیماری های روانی و هزینه های احتمالی در حوزه بهداشت و روان به ویژه هزینه های بیمه پیشگیری نماید.


به گفته وی، در صورتی که دولت طرح بدهد با تشکیل کارگروه های ویژه و معرفی نخبگان و مسئولان مربوطه برای اجرای این امور، مجلس نیز آمادگی دارد تا برنامه های لازم را تدوین نماید.


منصوری، اثرگذاری برنامه های هنری و ورزشی در اوقات فراغت برای اقشار میانسال و بانوان را خاطرنشان کرد و گفت: سامان دهی برنامه ها برای اقشار و گروه های سنی مختلف و دسته بندی افراد علاقه مند به برنامه های متنوع ضروری است.
 

وی، آسیب پذیری قشر بانوان خانه دار را که اغلب در محیط بسته منزل هستند را یادآور شد و گفت: شرکت این قشر در برنامه های ورزشی، هنری و تفریحی اوقات فراغت شرایط شاداب و سالمی را برای مادران به عنوان مربیان و پرورش دهندگان نسل مولد و آینده ساز جامعه فراهم می کند.


به گفته وی، دانشگاه های جامع علمی کاربردی نیز با گذاشتن دوره های پودمانی و مدیریت برنامه های علمی آموزشی اشتغال و بهبود وضع اقتصاد خانوارها را فراهم می کند.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 149131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha