به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، گرجی زاده، مدیر کل زندان های کردستان در دیدار چهره به چهره با مددجویان و بررسی مشکلات آنان در جمع پرسنل زندان گفت: از آنجایی که فلسفه اساسی مجازات زندان در دنیای امروز و از جمله در آیین بزرگ و اجتماعی اسلام چیزی جز اصلاح، تربیت و تهذیب فرد از جنبه های مختلف و در نهایت تدارک و تامین سلامت و امنیت جامعه نبوده و نیست، پس سزاوار و شایسته است قبل از هر چیز با هدف حفظ و نیز تامین سلامت جامعه و با عنایت به علت وجودی مجازات ها، زندان را به محیط کسب معرفت و آگاهی در راستای سعادت اجتماع تبدیل کنیم.
وی افزود: رفتار و برخورد با زندانی به گونهای باشد که بازسازی و مداوای روحی و فکری وی مد نظر قرارگیرد، به نحوی که زندان واقعاً به ندامتگاه یا بهتر بگوییم مکان اصلاح و تربیت زندانی برای بازگشت به یک زندگی سالم و شرافتمند تبدیل شود.
گرجی زاده افزود: وظیفه اصلی ما در زندانها توجه به امر اصلاح و تربیت و بازسازی شخصیت اشخاص به خطاء رفته می باشد که این امر با دلسوزی ، تعهد و پشتکار شما و هماران میسر خواهد شد.
وی در ادامه خلاقیت و نو آوری را در برنامه های زندان لازمه رسیدن به اهداف عالیه سازمان دانست و گفت: با تفکر و تعمق باید از کارهای کلیشه ای فاصله گرفته و همزمان به پیشرفت در صدد رسیدن به برنامه های منسجم و کار آمد باشیم.
مدیر کل زندانهای کردستان بر لزوم دستیابی به اولویت های سازمان تاکید کرد و گفت: توجه به حل مشکلات مددجویان و خانواده آنان باید در راس امور قرار گیرد و با تعامل سازنده ومثبت با مراجع قضایی در راستای کاهش جمعیت کیفری و رفع مشکلات قضایی مددجویان گام برداریم.
وی تزلزل بنیان خانوادهها را از مهم ترین آسیبهای اجتماعی خانوادههای زندانیان برشمرد و گفت: باید با مجموعه اقدامات برنامهریزی شده و منسجم در حمایت از خانوادههای زندانیان گام مهمی برداشت تا از شکلگیری بزهکاریها و آسیبهای اجتماعی ناشی از آن کاسته شود.
وی خاطرنشان کرد: کمک به خانوادههای زندانیان نه تنها میتواند از شکلگیری جرمها و آسیبهای دیگری جلوگیری کند، بلکه گام موثری در تحرک و پویایی جامعه نیز است.
گرجی زاده گفت: اصلاح و تربیت مهم ترین اصلی است که در زندان ها مورد توجه ویژه قرار گرفته و ایجاد مراکز فرهنگی و آموزش های اصولی در این زمینه از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که باید مشکلات فرهنگی را با اجرای آموزش های فرهنگی مرتفع کرد.
پایان پیام/
نظر شما