آموزش مهارت های زندگی، افراد را در برابر مشکلات واکسینه می کند

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی گیلان، با تاکید بر اینکه افراد جامعه باید در برابر مشکلات و مسائل زندگی واکسینه شوند، گفت: این کار با آموزش مهارت های زندگی امکان پذیر است.

دکتر سعید سادات منصوری، معاون پیشگیری سازمان بهزیستی گیلان، در خصوص علل گرایش جوانان به اعتیاد و شیوه های موثر در برقراری ارتباط به خبرنگار شبستان، گفت: ارتباط یکی از نیازهای اساسی انسان هاست که با پیشرفت دنیا اهمیت آن نیز بیش از گذشته احساس می شود.

 

وی ارتباط را پلی میان مردم دانست و خاطرنشان کرد: نوع لغت ها و کلمات در برقراری ارتباط نقش مهمی دارد.


سادات منصوری با اشاره به اینکه فرزندان در طول رشد، از خلق و خوی پدر و مادر و رفتارهای نیک و بد آنان الگو می گیرند، افزود: پدر و مادر با مدیریت صحیح خود در خانواده باید محیط امن و سالمی را برای فرزندان به وجود آورند.

 

وی با بیان اینکه خانواده ها باید سنگ صبور لحظه های خاص فرزندان باشند، تصریح کرد: خانواده ها باید اطلاعات خود را درباره دنیای کودکان و نوجوانان و فرزند پذیری افزایش دهند.

 

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی استان با تاکید بر اینکه افراد جامعه باید در برابر مشکلات و مسائل زندگی واکسینه شوند، افزود: این کار با آموزش مهارت های زندگی امکان پذیر است.

 

وی ایجاد رغبت و انگیزه در فرد برای حرکت از ناتوانی و ضعف به سوی استقلال و خود شکوفایی را از جمله اهداف مهارت های زندگی دانست و تصریح کرد: تقویت ارتباط با دیگران، بالا بردن قدرت حل مساله، تقویت اعتماد به نفس، کنترل احساسات و هیجانات هم از دیگر اهداف مهارت های زندگی است.

 

سادات منصوری با اشاره به اینکه خانواده برای آموزش بهتر مهارت ها باید نیازهای متفاوت کودک را برای او تامین کنند، افزود: خانواده ها باید جایگاه مناسبی برای بیان احساسات و نیازهای فرد باشد و زمینه را برای رشد و شکوفایی استعداد های او فراهم کند.


وی به نقش مهم خانواده در مقوله پیشگیری اشاره و خاطرنشان کرد: در اغلب موارد اعتیاد با مواردی آغاز می شود که خانواده ها آن را جدی نمی گیرند.

 

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی، تاکید کرد: زمانی موفقیت در پیشگیری حاصل می شود که خانواده ها وارد این مقوله شوند.

 

سادات منصوری، فرار از واقعیت و عدم اطلاع از خطرات مواد مخدر را از عوامل گرایش جوانان به موادمخدر عنوان و تصریح کرد: جوانان واقعا نمی دانند که در چه راه پرخطری پا گذاشته اند و معمولا نیز بعد از مدتی تصمیم به ترک مواد مخدر می گیرند.

 

وی با اشاره به اینکه درمان معتادان با ممانعت از استعمال، شماتت، توبیخ و مجازات امکان پذیر نیست، تاکید کرد: برای ترک اعتیاد کامل، معتاد باید تحت درمان قرار گیرد و با از بین بردن عواملی که در اعتیاد موثرند، پیشگیری به عمل آید.


پایان پیام/

کد خبر 148602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha