به گزارش خبرنگار شبستان، مراسم اختتامیه نخستین جشنواره شعر و موسیقی ضد استکباری طبس با حضور محمد گلریز، محمد میر زمانی، سعید قاسمی و احمد راغب و پدر شهید مصطفی احمدی روشن و جمعی از فعالان فرهنگی شامگاه سه شنبه 13 یر در لانه جاسوسی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مستند« نیویورک زیررمینی» به کارگردانی میلاد دخانچی پخش شد و سپس دخانچی سخنانی را ایراد کرد.
در ادامه خوانندگانی چون حامد زمانی، مرتضی آلکثیر، بصیر احمدی ، امیرحسین سمیعی و مصطفی اسدزاده با نوای کردی، خراسانی، عربی و فارسی به اجرای برنامه پرداختند.
در ادامه برنامه برگزیدگان بخشهای مختلف نخستین جشنواره شعر و موسیقی ضد استکباری طبس معرفی شدند:
بخش شعر:
نفر اول: علیرضا رجبعلیزاده
نفر دوم: علی فردوسی
نفر سوم: علی سلیمانی
بخش ترانه:
نفر اول: حامد زمانی برای ترانه تحریم
نفر دوم: رضا شیبانی برای ترانه تندیس آزادی
نفر سوم: مریم سقلاتونی برای ترانه طوفان شن
بخش موسیقی:
نفر اول: غفور محمدزاده
نفر دوم: مصطفی سدزاده
بخش موسیقی پاپ:
نفر اول: محمدرضا چراغعلی
نفر دوم: حامد زمانی
نفر سوم: امیرحسین سمیعی
بخش سرود:
نفر اول: مرتضی حیدری آلکثیر
نفر دوم: غلامرزا میرزازاده
در این بخش مصطفی سیادت و عبدالبصیر احمدی شایسته تقدیر شناخته شدند.
احمد راغب، هنرمند پیشکسوت موسیقی که قطعه به یادماندنی «آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو» را ساخته در سخنانی هنگام دریافت جایزه اش گفت: این قطعه را به دستور حضرت امام خمینی (ره) ساختیم، این قطعه برای من تولدی دوباره بود.
در این مراسم همچنین محمد میرزمانی، رئیس دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل از هنرمندان متعهد را تجلیل از هنر باارزش، متعالی و متعهد خواند و علت ماندگاری آثاری مانند «آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو» را تفکری عنوان کرد که در پشت آنها بوده است.
در پایان مراسم، سعید قاسمی، فعال فرهنگی با تاکید بر وضعیت موسیقی در کشور با بیان اینکه چرا هنرمندان انقلابی در فتنه 88 به رسالت خود در حوزه شعر و موسیقی عمل نکردند،گفت: کسانی که زمانی در این انقلاب بودند، در فتنه 88 به آن سوی مرزها رفتند و "تفنگت را زمین بگذار" خواندند ولی هنرمندان شعر و موسیقی ما اینجا در قضیه فتنه ساکت بودند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: در رادیوی این کشور تصنیفهای زمان شاه، گاه عینا پخش میشود و شبکه جوان، موسیقیهایی پخش میکند که مناسب با فرهنگ ما نیست و چیزی از آنها عاید بچههای ما نمیشود.
قاسمی تصریح کرد: برای شهدای هستهای، بیداری اسلامی، شهید چمران، دیپلماتهای ربوده شده در لبنان و این مسائل در عرصه موسیقی چه کردهایم؟ چرا در این حوزهها کاری نشده است، در دولت احمدینژاد هم نتوانستیم در این عرصهها کاری بکنیم و این دولت رو به اتمام است حتی برخی شعرهای زیرزمینی هم بسط و گسترش یافته است.
به گفته این فعال فرهنگی هزینه و امکاناتی به هنرمندان انقلابی برای ورود به این عرصه که از ابزارهای جنگ نرم است داده نمیشود در حالی که اگر اصلاحطلبان روی کار بودند برای برنامههای خود خیلی مفصل حمایت میکردند.
قاسمی بر تشکیل خانههای چریکی هنرمندان تاکید کرد و گفت: مقاومت و پاسداری جانانه از خون مصطفی روشنها ضروری است.
گفتنی است، نخستین جشنواره شعر و موسیقی ضد استکباری طبس روزهای 12 و 13 تیر از سوی جبهه مطالعات فرهنگی در لانه جاسوسی برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما